Manipulativni sociopat - tak působí už dlouho, nechápu proč mu tolik lidí věří - nic dobrého z něj nevypadne.
Nestal se politikem. Zůstal " hokynářem Nespokojených Občanů ".🤨
No,ja mam stale pocit,ze Babis je pouhy nastrceny manasek,nejake cizi mocnosti! Ze vubec nevi,co se deje!
Bohužel to si myslím o rozvědčíkovi a Nutellákovi.
Žeby Petr Jablonský už takto dokonale imitoval Babiše, včetně vizáže? Ale takovéhle blbosti by snad ani nemohl vymyslet.
A jak je vidět, tak Čehunům to nevadí a zvolí ho min. premierem!
Už se těším.
Však má pravdu, nějak asi nechápete co se tady děje na úkor nás všech
Já jsem důchodkyně, tak co se tady děje i na můj úkor? Nic mě nenapadá. Odpověď na moji otázku zřejmě od vás ani nemůžu očekávat. Ale to, co by se dělo na úkor mě, mých dětí a vnoučat, kdyby se zase, nedejbože, dostal k moci slovenský estébák, kterému se tady v Česku vlastně vůbec nic nelíbí (a proto ať táhne zpátky na Slovač), mě naprosto děsí. A co je šílené, že jsou tady lidé, kteří si říkají "vlastenci" a vůbec by jim nevadilo, aby jim "šéfovali" Slovák s Japoncem! To fakt nevymyslíš!
Nejhorší je,že tento prašivý slovenský udavač se ohání našimi státními znaky a prezentuje ČR jako svou vlast.Přivandrovalec, ničí spíše její pověst.
Když ten Fiale a celá pětidemolice jen lžou.A Pávek je jen loutka
Chudáku. Už si najdi něco nového a už se pro Boha neztrapňuj.
Já mám Babiše nejradši, když skotačí na dětském hřišti. A vy?
Napište mi!
Nějak nemůžu najít místo, kde bych tuto osobu měla nejenže nejradši, ale kde bych ho alespoň drobátko snesla.
Ať si skotačí, to mu přeju. Ale někde daleko mimo Česko, čím dál, tím líp.
Třeba kosmonaut.
Dnes už je jasné, že pokud jde o rétoriku, Jakeš je béčko.
Ten aspoň přispěl k všeobecnému veselí. Z Babišových blábolů je většině lidí spíš nanic.