Nechtěli bojovat lidé na vaší pozici pane poslanče - politici. Přesto spousta "vojáků" k boji připravených i tak umírali - za svou zemi, kterou jste si uměli vy - hned, jak bylo po všem - přivlastnit a zprivatizovat (a odevzdat - jak jinak - opět bez boje komunistům nebo přátelům okupantům)... Co chystáte tentokrát - užvaněný srabe?
ANO? Ano ... 🤮
Tak to mám dost. Magor v přímém přenosu. A teď je jedno z jaké politické strany je. Toto je náš zástupce? Toto je člověk, který za nás bude hájit budoucnost?
Nikdo rozumný nechce válku. Je to hnus a já jsem si bohužel k ní čuchnul😪 a za Jana Žišky to doopravdy nebylo.
Ale takto ponižovat naše padlé, kteří v rámci se spojinim s NATO padli. A hlavně druhé světové války a to především našich letců, bojujicí se zlem a pak se jim to doma vymstilo.
Co ty na to pane soudruhu doktore? Soudruh Gotvald zdrhnu za války do Moskvy za genocidním Stalinem aby to tady, až bude po všem rázně potrestal. Paní Horáková, generál Píka atd.
To jsou nevratné dějiny!!! Narozdíl od tebe soudruhu.
Jak říká tvůj Guru. Měl by jsi vyhledat lékařskou pomoc v oblasti psichiatrie. Nebo si alespoň přečíst něco málo o minulosti této země a tohoto státu.
Pod čarou. Co se stalo 1.9 1939?
Divize Jánošík, Škultéty a Rázus
Pod polní armádou Bernolák vtrhli ns území Polska se spojence Hitlerem. Opět fakta.
Tak alespoň važta slova, když posluhujete tomuto větru z východy.
Poslouchat toho pána, když je u sněmovního pultíku je téměř vždycky zážitek. Když si ale člověk uvědomí, že je to lékař záchranář, tak mi úsměv mizí. Jeden můj známý, také lékař mi kdysi řekl, že medicínu může vystudovat každý, hlavně když má plechovou zadnici a fotografickou paměť. Nevěřila jsem, ale asi měl pravdu.🙄
Co lze čekat od zaměstnance firmy,které vládne člověk,který si v 70 letech koupí globus ,aby objevil,že Gronsko se nejeví býti tak velké jako na listové mapě.A takový jsou tam prakticky všichni.
Arogantní týpek, co si dělá reklamu tím, že lítá na ZZS. Zajímalo by mě jak je možné, že jeho zaměstnavatel, organizace která by měla být apolitická, mu toto umožňuje. Nehledě na skutečnost, že jeho názory jsou absolutně mimo mísu, což dokazuje například tato kauza.
Vyzývat jako poslanec k zastavení zbrojení, rušení spojeneckých závazků a doslova ke složení zbraní v době, kdy republice hrozí reálné nebezpečí, to mi přijde jako vlastizrada
Dobrý den. A ten pán co to řekl ten někdy bojoval to bych se divil. Jak se lidi dostanou do politiky je s nimi konec. Mějte se a přeju vám hezké jarní dny bez takových exotů.
A kde jsme bojovali?Pár anglických letců a několik stovek vojákú v Rusku pod vedením generála Svobody.Na Deset milionů obyvatel trochu málo.
Druhý Brázdil !!
Běžte za tím hňupem a dejte si stakan vodky !!
Na to "inteligence" vás dvou stačí .
🙃🫤