1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Napadlo mě jak takovou kreaturu nazvat a pak jsem si uvědomil, že nejhorší označení je vlastně člen hnutí ANO, to je vše vypovídající.

75
Před 6 měsíci
Karel Krykorka

A co Nerudová to je teprve dílo když Československo osvobodili pouze a jenom Američané atd atd atd.

Mimochodem ten jouda co nezná historii je pořádnej jouda ale na Nerudovou nemá snad nikdo.

33
Před 6 měsíci

Asi nedával pozor v hodinách dějepisu. Nebo ho to vůbec neajímalo. Znám spoustu lidí, kteří si myslí, že žít uprostřed Evropy je sranda, takse tu nemusíme ničemu učit,proto Češi nic neumí, nemíme bojovat, protože naši sousedé jsou mírumilovní, a tak nemusíme toto umět. A žijem si tu jako v ráji, nemusíme nic dělat, protože silnice, železnice, nemocnice, školy, památky, všechno nám to spadlo do klína z nebes. Mě spíš zaráží, že se to hned probírá. Ale chápu, hledat chyby na hnutí ANO je tu pro mnohé velikým koníčkem a náplní většiny dnů.

4
Před 6 měsíci
Jitka Hrouzková

Hledat chyby na politicke divizi Agrofertu vubec neni treba. Ty chyby jsou videt samy od sebe, kazdodenne za ne platime uz po mnoho let.

4
Před 6 měsíci

Šmejd.

11
Před 6 měsíci

My olomoučáci máme megazástupce ve sněmovně! Tohohle popleteného bláznivého exota, a k tomu fašistickou svini. 👎😪

50
Před 6 měsíci

Tak asi každá strana má svoji "paní Pošarovou", u ano je to pan Brázdil.

23
Před 6 měsíci

Ono je vždycky smutné když nemají základní přehled o historii lidé, kteří by ho měli mít. Nemá cenu je urážet,jen my se musíme politovat. Je to vizitka našich voliču.

1
Před 6 měsíci

Je smutné, že se lékařem můžou stát i hloupí lidé.

28
Před 6 měsíci

Tak přece nekvičí soudný člověk. A zastupitel státu? Hnus

19
Před 6 měsíci

Poslanci ANO rozhodně bojovat nikdy nebudou.😁 Tipuji to spíš na družbu na věčné časy a věčný Agrofert.

37
Před 6 měsíci

Poslanec Brázdil z ANO je olomoucký kořala .

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA