No pokud je to snímek, který má nějaký předvolební potenciál, pak ať se rozeběhne až po volbách. A milion chvilek je instituce s podivným financováním a podivnými aktivitami. Velmi dobře si na jejich ovlivňování voleb minule, pamatuji. To si to chcete zopakovat?
Tak hlavně nemluvte o demokracii. To už by byla drzost. Jenže ani tohle vám fialová mafie,nebude nic platné. Věřím tomu, že se lidé opakovaně zmanipulovat už nedají.
Když tady píší o cenzuře ze strany ANO tak se de facto nic neděje,ale jakmile se to napíše obráceně,, váš příspěvek byl smazán "
Přesně tak. Dovoleno je pouze plivání po opozici. Provládní Seznam okamžitě maže vše,co se nehodí současnému režimu. Jako včera, když jedna rádoby redaktorka napsala o Češích, že jdou zbabělci,že nechtějí bránit svou zemi. Napsala jsem,zda jí to samé nevadí o zde se po kavárnách válejících Ukrajincích a hned mi příspěvek smazali. Tak to je ta jejich demokracie a svoboda slova v praxi.
Nedávno jsem viděla, že Fiala přijal sektu Milion chvíli zla na vládě, kde zřejmě projednávali podle mně jak před volbami budou šířit za podporu od Spolu tu nebetycnou lásku a demokracii. Je vidět že mediální pokrytí zajištěno...
Nedělejte z tohoto dílka něco důležitějšího a významnějšího než je. Myslím, že nikoho kromě autorky asi nezajímá.
ANO=cenzura. Jestli tohle nechápeš, není ti pomoci.
kolik to stálo daňového poplatníka. Doufám, že si to platili ze svého a bez dotací.
Před chvílí jsem dočetl, jak tato vláda roztočila poslední prachy z rozpočtové rezervy a podvodný rozpočet bobtná do rekordních rozměrů. Milion chvilek pomohl tuto nejhorší vládu všech dob dostat ke korytům. Za jejich podporu by měli být lidé opovrhováni a ne je oslavovat v kině. To je výsměch všem normálním občanům této republiky a je jich naštěstí naprostá většina. Naštěstí volby se už blíží..
Milion chvilek zaprodany bezcharakterni lidi, kterým nevadí mafie , tunelování a přání špinavých peněz, proto proti této vládě nikdy neprotestovali, protože za nic dostávaji prachy a ty jsou důležitější než jejich čest. Bohužel někteří hloupí lidé se nechají napálit a žerou jim to. A přitom je to pouze odpad naší společnosti
Ale vždyť oni proti Babišovi vystupovali, tak jaké nevadí.
Škoda, je to dobrá kampaň pro Babiše a ANO. Milion chvilek 3 roky mlčel, a nyní je jeho členka (nedávno tedy ukončila členství) aktivní. Zde se znovu ukazuje, které vádní strany Milion chvilek sponzorují. To už nikdo neokecá.
Fialova banda nám ukazuje dost blbosti, no a ještě k tomu milión.....
V podstatě cenzura.
Co k tomu dodat? Tam, kde je u kormidla hnití ANO, tam se nehodí film promítat. Tohle rozhodnutí je ale spíše kontraproduktivní, protože co je "zakázané", to je víc lákavé. A při dnešních možnostech si ten film každý, kdo bude mít zájem, někde pustí doma online.
Soudruzi ANO, gratuluji!