1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 dny

No pokud je to snímek, který má nějaký předvolební potenciál, pak ať se rozeběhne až po volbách. A milion chvilek je instituce s podivným financováním a podivnými aktivitami. Velmi dobře si na jejich ovlivňování voleb minule, pamatuji. To si to chcete zopakovat?

Tak hlavně nemluvte o demokracii. To už by byla drzost. Jenže ani tohle vám fialová mafie,nebude nic platné. Věřím tomu, že se lidé opakovaně zmanipulovat už nedají.

72
Před 10 dny

Když tady píší o cenzuře ze strany ANO tak se de facto nic neděje,ale jakmile se to napíše obráceně,, váš příspěvek byl smazán "

38
Před 10 dny
Milan Skořepa

Přesně tak. Dovoleno je pouze plivání po opozici. Provládní Seznam okamžitě maže vše,co se nehodí současnému režimu. Jako včera, když jedna rádoby redaktorka napsala o Češích, že jdou zbabělci,že nechtějí bránit svou zemi. Napsala jsem,zda jí to samé nevadí o zde se po kavárnách válejících Ukrajincích a hned mi příspěvek smazali. Tak to je ta jejich demokracie a svoboda slova v praxi.

31
Před 9 dny

Nedávno jsem viděla, že Fiala přijal sektu Milion chvíli zla na vládě, kde zřejmě projednávali podle mně jak před volbami budou šířit za podporu od Spolu tu nebetycnou lásku a demokracii. Je vidět že mediální pokrytí zajištěno...

2
Před 11 dny

Nedělejte z tohoto dílka něco důležitějšího a významnějšího než je. Myslím, že nikoho kromě autorky asi nezajímá.

169
Před 11 dny
Jiří Sankot

ANO=cenzura. Jestli tohle nechápeš, není ti pomoci.

116
Před 11 dny

kolik to stálo daňového poplatníka. Doufám, že si to platili ze svého a bez dotací.

105
Před 11 dny

Před chvílí jsem dočetl, jak tato vláda roztočila poslední prachy z rozpočtové rezervy a podvodný rozpočet bobtná do rekordních rozměrů. Milion chvilek pomohl tuto nejhorší vládu všech dob dostat ke korytům. Za jejich podporu by měli být lidé opovrhováni a ne je oslavovat v kině. To je výsměch všem normálním občanům této republiky a je jich naštěstí naprostá většina. Naštěstí volby se už blíží..

38
Před 10 dny

Milion chvilek zaprodany bezcharakterni lidi, kterým nevadí mafie , tunelování a přání špinavých peněz, proto proti této vládě nikdy neprotestovali, protože za nic dostávaji prachy a ty jsou důležitější než jejich čest. Bohužel někteří hloupí lidé se nechají napálit a žerou jim to. A přitom je to pouze odpad naší společnosti

19
Před 10 dny
Lubomír Němec

Ale vždyť oni proti Babišovi vystupovali, tak jaké nevadí.

3
Před 10 dny

Škoda, je to dobrá kampaň pro Babiše a ANO. Milion chvilek 3 roky mlčel, a nyní je jeho členka (nedávno tedy ukončila členství) aktivní. Zde se znovu ukazuje, které vádní strany Milion chvilek sponzorují. To už nikdo neokecá.

22
Před 10 dny

Fialova banda nám ukazuje dost blbosti, no a ještě k tomu milión.....

10
Před 10 dny

V podstatě cenzura.

Co k tomu dodat? Tam, kde je u kormidla hnití ANO, tam se nehodí film promítat. Tohle rozhodnutí je ale spíše kontraproduktivní, protože co je "zakázané", to je víc lákavé. A při dnešních možnostech si ten film každý, kdo bude mít zájem, někde pustí doma online.

Soudruzi ANO, gratuluji!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt