V Litoměřicích podporovatelé ANO zahájili cenzuru. Smůla je ., že kdo bude ten film chtít vidět stejně jej uvidí i když ne v kině Jdou i jiné možnosti
Samozřejmě, mohou si milchprdi pronajmout sál a promítat nonstop, proč by to měla platit obec?
Už je mi špatně z těch předražených agitaček. Já bych snad i tu vládní koalici volila,ale na mě to má opačný efekt....🤮
Za prvé jste to nejspíše vůbec neviděla, za druhé milion chvilek je hnutí, které nemá se současnou vládou nic společného, a za třetí pochybuji, že byste vládní koalici volila, to je vidět hned z vašeho příspěvku.
Milión chvilek zase před volbami vylézají. Už jsem si myslela, že už o nich neuslyším. Ať už zalezou do propadliště dějin.
Vy víte, proč to říkáte, že? Oni už jednou chvilka vybudovali společnost a Babiš šel od válu, to by se vám asi nelíbilo..
Milion chvilek si vzalo na práci jen pronásledovat Babiše. Nic víc, nic míň.
Mlčí k závažným kauzám současné vlády. Jsou trapní.
To nemuseli ani rušit. Myslím si, že na takovou kravinu diváci nepřijdou. Snad jen pár ,, uvědomělých,, kteří zde píší své odpudivé komentáře 😉
No podle mě to nezrušili pouze nezařadili jistě mají lepší film na programu. Nehledě na to je to jejich právo.
No ty kráso, ona ta chcípající kobyla co kope kolem v posledním tažení Babííš Babííš ještě někoho zajímá..
uz to zacina anoferti cenzura.. to budeme teprve koukat po volbach, tohle je jen cajicek, ale pak az se bureš zacne mstit jako trumpeta, to bude teprve maso..
Copak,už vám dochází dech? 🙂)) Nechte si něco na film DOZIMETR a KAMPELIČKA. To bude trhák.
O Lidových milicích se rovněž točily dokumenty a filmy...
A mají návštěvu kin místní zastupitelé z TOP09, ODS, KDU-ČSL i STAN a "novináři" z ČT, Seznam/Novinky, HN, Forum24 povinně volitelnou?
V Litoměřicích dobře udělali...ať si pronajmou kino a mohou si promítat co chtějí....
Ať žije "Milión chvilek" ale za své!!!
Za své? Neblázněte. Ti za své nefungují
Ta paní musí být ukázková služka AB. Rozmaznout ji v médiích, ať má aspoň ostudu.
Doufám,že ten stupidní spolek půjde zase na Letnou,a budou řešit Dozimetr, kampeličku, a ostatní svinstva této neschopné,diletantské vlady