Anoistický hnus v praxi. Cenzura nařízena estébákem. Jsou to odpudiví lidé ti anoisti. Estébácko anoistické praktiky. Tak by to fungovalo všude kdyby sekta estébáka vyhrála volby. Volím SPOLU.
Takže se nikdo nesmí svobodně rozhodnout,zda něco uvede, či nikoli?
To bylo za komunistů taky.
Tomu říkám návrat ke kořenům 😂
A to nás čeká pokud ANO bude vládnout.Už je to tady!!!
Vezmi si nějaké antidepresiva , určitě je potřebuješ.
Docela by mě zajímalo, zda všichni ti, kteří zde tepou představitele Litoměřic za zrušení uvádění politické agitky ultra levičáckého spolku, byli též rozhořčeni, když Hřib donutil Obecní dům v Praze zrušit koncert operní pěvkyně Nětrebkové, která i přes jeho demagogická prohlášení, koncertovala a koncertuje v celé Evropě na západ od nás.
Na západ od nás, nikoho Rusáci nekupovali, takže je vůbec neznají. Viz Donald, naivní hokynář, kterého si Puťa maže na chleba.
Nová totalita! Hnus, hamba, cenzura. Počkat, ono je tam u moci ANO? To, které tolik řve o nové totalitě? Že mě to ani trochu nepřekvapuje.
poltická agitka ve filmu vám nevadí, ale že se zakazovali umělci světového formátu, kteří vystupovali po světě, to vám nevadilo. Já nevím, čím takový jako vy myslíte.
Paní Mokrá se asi hodně zapotila při vymýšlení výmluv tohoto zákazu, který se rovná cenzuře. S anoisty si musíme zvykat, že "na šéfa se nesahá".
No pokud jsem četl, tak když si to organizátoři budou chtít promítnout, tak si mohou pronajmout sál a ještě na utrženém vstupném vydělat.
Kdo točí takové veledílo 🤮 A kdo se na to může jít dívat co je tohle za svět? Neuvěřitelné
Kdo to natočil a kdo se na to chodí dívat ..... to jsou správné otázky. Nemějte obavy, určitě to někdo v ANO už sleduje a zakládá složky.
Tak já mít jednosalové kino, taky tam chci filmy, které mi vydělají peníze. Film o Milionu chvilek fakt nebude kasovní trhák
Rozumní radní odmítli podporovat politickou agitku ala 50.léta, natočenou mladou aktivistickou svazačkou.
Jak je možné, že v době demokracie funguje cenzura? Bohužel neustálé omezování, nařizování a šmírování je zvěrstvo, které se s komančem nedá srovnat.
Dobrý den Franto. Konečně jste si všimnul. Tady žádná demokracie neexistuje. viz.stihani Okamuru za vyjádření svého názoru.
Nic proti,ať ho promítají,když si najde diváky,proč ne,ale: Teď šel do kin a už ho označujeme jako úspěšný?tzn.Má za sebou desítky,či dokonce stovky projekcí?Narvaná kina?Pak se dá mluvit o úspěšnosti.
Nějak jsem neslyšel nic o kasovním trháku, který zbořil kina. Asi to takový úspěch zase nebude