Já vím, že jsem zloděj, ale jiní přece taky kradou, tak proč zrovna já mám trpět, to není fééér 🤣 ...teda kam vy jste už klesli 🤔🙃
Tím máte na mysli Babiše nebo Okamuru? Já to z vašeho příspěvku nepoznal . Děkuji předem za doplnění.
A ODS si dá do stínové vlády zase Černochovou.
Má autor zkušenosti z oblasti výzkumu a vývoje? Cena projektu se opravdu nerovná ceně materiálu na prototyp. Nejdražší je vždy ten vývoj. A to i když už se bude vycházet z existujících komponent.
A jinak je úplně běžné, že dvě třetiny projektů nedopadnou úspěšně. S tím se prostě v tomto oboru počítá. I ta úspěšná třetina stojí investorům za to.
Jenže to nevysvětlíte lidem, kteří nikdy nic nevymysleli a nevybudovali. Takoví to nechápou.
Je správně, že je na pranýři. A doufám, že to do ztracena nepůjde jak píšete. Vyšetřit by se mělo všechno. A potrestat. Hlídací pes by hlídal jen někoho.
Doufám, že pánové Vetchý, Řehka ...se nenechají otrávit lůzou která se snaží jejich aktivity pošpinit. Ať žije Svoboda ať žije Pražská Kavárna !!!
To je paradox, "Lůzr ",křičí,nenechte se otrávit lůzou
Vypadá to že vojenská policie má hodně co dohánět, nebo je taky zkorumpovaná ?
Co con-vid a mRNA šmakuláda jako software pro buňky ? atd. atd.
Dobrý den. Tento projekt je absolutně mimo. Pan Vetchý by měl hlavně hrát v tom je dobrej profík. Mějte se.
Tak to o něm opravdu víte prd. Herce má jen jako koníčka. Povoláním je voják . A podle jeho kolegů je prý lepší voják než herec.
A ,řekl vůbec někdo Vetchému ,že mají UK ,tolik dronů ,že je i přeprodávají ,Asi ne . Je to prostě "Janek"
Tyto proruské ,,zaruceně pravdivé ,,sračky jsou k zbliti...
Jako vy
Já opravdu nevím jestli lidé neumí číst. Podívejte se kdy to bylo, bylo to za vlády Babiše.