1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Já vím, že jsem zloděj, ale jiní přece taky kradou, tak proč zrovna já mám trpět, to není fééér 🤣 ...teda kam vy jste už klesli 🤔🙃

38
Před 5 měsíci
Petr Scheuer

Tím máte na mysli Babiše nebo Okamuru? Já to z vašeho příspěvku nepoznal . Děkuji předem za doplnění.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

A ODS si dá do stínové vlády zase Černochovou.

48
Před 6 měsíci

Má autor zkušenosti z oblasti výzkumu a vývoje? Cena projektu se opravdu nerovná ceně materiálu na prototyp. Nejdražší je vždy ten vývoj. A to i když už se bude vycházet z existujících komponent.

A jinak je úplně běžné, že dvě třetiny projektů nedopadnou úspěšně. S tím se prostě v tomto oboru počítá. I ta úspěšná třetina stojí investorům za to.

11
Před 5 měsíci
David Dvorak

Jenže to nevysvětlíte lidem, kteří nikdy nic nevymysleli a nevybudovali. Takoví to nechápou.

1
Před 6 měsíci

Je správně, že je na pranýři. A doufám, že to do ztracena nepůjde jak píšete. Vyšetřit by se mělo všechno. A potrestat. Hlídací pes by hlídal jen někoho.

28
Před 6 měsíci

Doufám, že pánové Vetchý, Řehka ...se nenechají otrávit lůzou která se snaží jejich aktivity pošpinit. Ať žije Svoboda ať žije Pražská Kavárna !!!

24
Před 5 měsíci
Jiří Brádka

To je paradox, "Lůzr ",křičí,nenechte se otrávit lůzou

11
Před 6 měsíci

Vypadá to že vojenská policie má hodně co dohánět, nebo je taky zkorumpovaná ?

Co con-vid a mRNA šmakuláda jako software pro buňky ? atd. atd.

9
Před 5 měsíci

Dobrý den. Tento projekt je absolutně mimo. Pan Vetchý by měl hlavně hrát v tom je dobrej profík. Mějte se.

4
Před 5 měsíci
Tom Sykora

Tak to o něm opravdu víte prd. Herce má jen jako koníčka. Povoláním je voják . A podle jeho kolegů je prý lepší voják než herec.

2
Před 5 měsíci

A ,řekl vůbec někdo Vetchému ,že mají UK ,tolik dronů ,že je i přeprodávají ,Asi ne . Je to prostě "Janek"

12
Před 6 měsíci

Tyto proruské ,,zaruceně pravdivé ,,sračky jsou k zbliti...

17
Před 5 měsíci
Karel Vita

Jako vy

6
Před 6 měsíci

Já opravdu nevím jestli lidé neumí číst. Podívejte se kdy to bylo, bylo to za vlády Babiše.

17
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA