Že politici většinou po volbách tváří v tvář realitě a skutečnému množství peněz ve státní pokladně většinou rychle zapomenou na předvolební sliby je obvyklé skoro u všech politiků, tu dámu samozřejmě nevyjímaje. Ovšem když jí podobné návrhy, jako provokaci, předkládají z opozice stejní politici, kteří je před tím zásadně odmítali, tak je to jen způsob politického boje a naleptávání důvěry voličů stávající vládní koalice. O nic víc nejde. Sami navrhovatelé by takové řešení ve skutečnosti nechtěli, jen provokují. Jen by si ti navrhovatelé měli uvědomit, že podobnými hovadskými návrhy znevěrohodňují i sami sebe, když už se profilovali jako tzv. pravice.
Proto jsem v klidu a nepanikařím. Minule jsem naplnil všechny kanystry, teď je mám prázdný, protože tadle vláda se o nás postará. To není jako ta Fialova, když platilo, člověče starej se sám ale hlavně plať, plať a plať. Ať žije Babiš, hurá.
Píšete nesmysly.
Nojo, kroketa. Ta zapomíná účelně. Nebo hranolka, nebo co je. To by jim ale přestaly vycházet ty čachry s rozpočtem. A zbylo by míň na Babišovy podnikatelský zlodějny. Tenkrát je to tak nebolelo.
V opozici muže slibovat co se ji zlibi tedv ti co ji věřili by měli chtit když je ve vlade aby jim ti penize vratili
Myslíte, že se k tomu přizná, že to řekla?Špatná akustika. Ona to myslela jinak😄
I kdyby to nebyla tentokrát “špatná akustika”, ona si už nějakou výmluvu najde a koblihy jí to sežerou i s navijákem.
Voličům ANO může klidně tvrdit, že je Země placatá a budou hejkat blahem.
Prolhaná mastná tetka. Typický představitel ANO gangu.
Oni to zapoměli i její voliči, co trpí stařeckou demencí.