1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Já to mám vyřešené sbalím rodinu a pojedu k něktrému ministrovi domů nejlépe tomu který bude mít krb na kůrovcové dřevo. když dělají vše proto aby plyn nebyl tak at' se starají abych nezmrznul já za to nemůžu já je nevoli protože jsem přesně takové chování vlády čekal.

24
Před 3 roky

To je pořád slyšet jen Rusko nás vydírá a vyhrožuje a co naše slavná EU a také naše vláda a mnoho jiných, kup si nový kotel jinak dostaneš pokutu, nech se naočkovat jinak se nikam nedostaneš atd. za mě je to úplně stejné vyhrožování, mimo to Rusko si se svým plynem může hospodařit dle svého uvážení a evropská energetická bezpečnost jim může být ukradená

15
Před 3 roky

Celé to balábile okolo ukrajiny, je o plynu ! Merkelová a Putin nestavěli Plynovod zbytečně ( viz. helmy z Německa ! Macronuv telefon do Kremlu atd. Blbou válku nikdo nepotřebuje !! To jsou pitomé tanečky z Bruselu, který jde do kytek s ideologií Zeleného údělu který nikdo nebere vážně !!

20
Před 3 roky

Co když Rusko vypne plyn? To není v zájmu Ruska. O to jde především USA a udělají pro to všechno.

Odstřihnout Evropu a hlavně Německo od Ruska.

66
Před 3 roky

Celkem nedávno se zde v několika článcích uvádělo, že Rusko nasmlouvané dodávky plynu plní na 100 procent. Tak kdo nám opět lže? Připadá mi to jako demagogie a možná šíření poplašných zpráv. Pokud se mýlím, tak mne opravte.

35
Před 3 roky

před 10 minutami na ČT 1 : reportáž že se tenčí zásoby plynu v zásobnících a zaznělo tam :obchodníci nenakoupili a tím se do zásobníků nedodalo potřebné množství!!! Každý ať si to přebere sám!!!

21
Před 3 roky
Jaroslav Čada

Evropa je v průměru pod 40%. Obchodníci za to až tak nemůžou. Nemají co nakupovat pokud neuzavřou s Rusem smlouvu na prodej. Což obchodníci nechtějí protože EU burza .

10
Před 3 roky

Největším nebezpoečím pro lidstvo jsou politici, ti místo aby pracovali pro lidi, tak jdou proti ním.

55
Před 3 roky

To se ani nedá číst takovou směs polopravd tak všichni chtějí po Rusku házet kamením ale Putin by měl po nich házet šlehačku to je úsměvné.

17
Před 3 roky

Za házení klacku pod nohy si jiného než zavření kohoutku nezasloužíme ostatně plyn můžeme kupovat od jiných států

19
Před 3 roky

Jediné a velké nebezpečí je Biden a USA,nikdo jiný válku nechce a myslím si,že plyn zadržovalo Německo.

48
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt