1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Já se bavím, ten autor by měl přestat hulit. Díky našim pánům co nám povolují jen nezbytné množství z Ruska se v podstatě nic nestane. Plyn bude s Fašingtonu, 6x dražší a jen pro movité. Lůza se vrátí k dřevu a petlaškám. 😄 😄 😄

65
Před 3 roky
Roman Pavlík

Dřevo nebude eko?😊

19
Zobrazit dalších 13 reakcí
Před 3 roky

To jsou bláboly hysteriků ze zemí ,které smlouvu na plyn nemají. Německo , Rakousko , skoro celý jih Evropy mají stálé smlouvy a levný plyn a Rus je nevypne. Čili Německo by se muselo vzdát ruského plynu samo, pak by byl v kélu celej tenhle poťapanej svébytnej východ včetně nás , Rakousko a státy na jih by dostávaly plyn dál Turkish Streamem. Ale že by se Němčouři vzdali svý plynový šmeliny tak to pochybuju.

43
Před 3 roky
Stanislav Šmíd

Jen my jsme tak pitom, že plyn jde přes nas do měmecka ti si připočitají povolenky a burzu je to tak se všim naco dělat levná auta poĺovičku a drahych s plynem to samé poloic za stejné penize

Mavají s nàma víc jak Gebls.

Nepřinesli nic dobrého celà staleti .Tak jsem to slyšel od lidi narzených kolem roku 1890 aš 1900.

9
Před 3 roky

Rusko vždy spolehlivě dodržovali dohody! Ceny byly dohodnutý a vše fungovalo jak mělo! Ža to, že došlo k výpadkům, se stane v jakékoliv cinnosti, plyn odebírame levně ,ale distributoři jsou nenažranci a neví jak vysokou cenu pro malooběratele určit! Kdo si myslí, že tím, že nám budou ušáci dráze prodávat plyn bez trvalé záruky je naivní! Jedná se o vytvoření závislosti na ušácich, aby nás mohli ovládat! Už můj děda mi říkal, nevěř těm vrahem z Ameriky! Ti chtějí zahubit okolní státy a udělat z jich své otroky!

39
Před 3 roky

Rusove udelali na EU nejvetsi podraz v tom, ze dodavky plynu plni na 100%. A tak se ukazuje, ze za ozebracovanim obycejnych lidi, hlavne ve vazalskych zemich, mohou zlocinci ve vedeni EK a EU. I kdyz nasi politici nejsou o moc lepsi. Ti na sve obcany kaslou take.

87
Před 3 roky
Miloš Adam

Adam, že jsi nezůstal v tom ráji, raději. Rusové dodali vše co bylo objednáno, ale už neříkají, že si pronajali největší zásobníky plynu v EU, konkrétně v Německu, Holandsku a Rakousku a oproti jiným letům, kdy byly naplněné z 95% svého objemu je nechali poloprázdné, některé dokonce jen na 2%. A potom Putin vykřikoval, spusťte NS 2 a plynu bude dost. Kdopak jim tak ty zásobníky, strategické objekty asi mohl pronajmout? Už to bylo dávno upečené, a oni to jen neprohlédli a smáli se, že jim Evropa něco takového umožní a jak jí dají pocítit, že jsou pro ni nepostradatelní. Je to všechno špína, a to z obou stran, ale zaplatí to ti obyčejní, kteří o ničem nerozhodují, jako vždycky.

19
Před 3 roky

Co udělá Amerika, když zjistí že se stala (skoro) monopolním dodavatelem Evropy? Prostě cenu znásobí. Dvěma, třemi, čtyřmi?

81
Před 3 roky
Bohous Trnka

To přitlačte už teď je součinitel 3-4.

34
Před 3 roky

Takovej příklad " budu souseda pomlouvat a dělat mu naschvály a pak za ním zajdu, at mi jde nakoupit, nebo přinýst uhlí " !! jsem zvědav co by mi ten soused řekl a kam, by mě poslal !! Jeto všechno jen zájem američanů dle hesla " rozděl a panuj " jen ti naši šašci, jim to pořád žerou !! Zajímalo by mě, čím bychom více trpěli, zda tím, že nebudem brát plyn od rusů a nebo, že nebudem brát ( ani sakra nevím co od těch američanů vlastně potřebujem ?? ) jejich předražený plyn rozhodně néé !!

34
Před 3 roky
Veroslav Hlavaty

OK

14
Před 3 roky

Němci si v klidu naplnili zásobníky a potom otočili směrem k dalším kupcům. A politikou mrtvého brouka v klidu koukali na tu hysterii, kterou ostatní amerikánofilobé rozpoutali. Svoje obchody s Rusem neohrozili a zároveň nijak nevystoupili k protiruské hysterii. Takže vlk se nažral a koza zůstala celá. A ta tzv. mezinárodní organizace? Sbor kašparů, který za nic neodpovídá a nic neřeší? Dokázal někdo, že rusáci nedodrželi dodávky? Anebo si negramotní ze západu zapomněli objednat dostatek plynu? Aneboto byl záměr? Jeden z důvodu k protiruské hysterii?

40
Před 3 roky

Už dorazil ten konvoj lodních tankérů s břidlicovým plynem od amíků ?? Tak vy odpůrci plynu od Putina se postavte do fronty, aby na vás došlo !!!

57
Před 3 roky
Jaroslav Frank

HnUSÁci mají manko cca 9 miliard kubíků z toho pšouku co dodávají do Evropy , Rus LNG plní , jak jinak.

26
Před 3 roky

Tak to jsme v zadni casti tela. Co si budeme nalhavat. Ruskeho medveda nezdolal Napoleon a ani Adolf jej nezlomil. A nejaka EU ci USA s nim tez nic neudela.

23
Před 3 roky

A co dělá Evropa, aby Rusko plyn nevyplo? Nedělá náhodou, všechno proto, aby Rusko plyn vyplo? Nenechá se náhodou dusit a tlačit ke zdi amikem ? Proč si to EU, potažmo Německo, nechá líbit? Jsme ami otroci, jako v dávných dobách?

42
Před 3 roky
Frantisek Jakša

Marshallův plán. Ač se to nezdá, dluhy se splácejí pořád.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt