Abramchuk není z Jihlavy. Je z UA, zajímalo by mě z jaké části, a občané ČR byli tak laskaví a poskytli ji zde status uprchlíka a to včetně pana Okamury. Jistě se po ukončení konfliktu mezi RF a UA, který opravdu není naší válkou, vrátí zpět na UA a pomůže budovat novou, lepší UA, protože ta minulá i současná je prolezlá korupcí skrz na skrz. Nebo může odjet hned a přibalit Ukrajince, kteří se u nás vyhýbají vojenské službě své UA vlasti. A že jich je. Takže milá Abramchuk nepindejte pitomosti a važte si české solidarity s UA, která ovšem už není tak bezbřehá jako za vlády ukrajinského premiéra Fialy a po takových vyjádřeních jako je Vaše bude dále klesat.
Jestli jste naštvaná, tak se seberte a jděte tam, kde Vám bude lépe, nikdo Vás tu nedrží.
Omlouvám se za slova zloby , které pronesl předseda sněmovny České republiky pan poslanec Okamura. Jeho slova s jeho volebním výsledkem kolem 8% hlasů nemohou vyjadřovat většinové mínění občanů této země. Byl to nešťastný proslov pomatence podobný těm, který je slyšet z Kremlu. Naše republika není již mnoho let v područí těchto opilců,co vyhrožují celému světu a na jejíž slovo se nedá spolehnout. Nemohu zaručit, že se situace nebude opakovat,a tak se alespoň celé Ukrajině omlouvám za slova, občana kterého jsem nevolil,a za kterého se stydím.
Jestli jsi naštvaná, tak běž bojovat na Ukrajinu a nedávej nám tady moudra. Čtyři roky všichni víme, že Ukrajina nikdy nemůže vyhrát. A přesto se tam dávají peníze na zbraně, na zabíjení lidí, místo toho, aby se vše ukončilo mírovou dohodou.
Vypadá to na dalšího hlupáka v ženském provedení. Nějak se nám to tu začíná v opozici množit. Ostatních žen je mi líto, když vidím, že jsou mezi nimi chytrými, tak hloupé a totálně naivní osoby.
RU je agresor ! Před 11 lety zabral Krym a nyní již skoro 4 roky okupuje celou UA. Podpora UA je jediná možnost jak jít dál ! Kdo to nechápe, je zcela mimo. Slušně řečeno. PS: STBák Babiš nám slíbil, že "k nám tanky nepřijedou !" /opakovaně/ Děkuji šéfům 5K za "vládnoucí trio" AB - Turek - Okamura ! Pánové Fialo, Jurečko, Rakušane, Bartoši a paní Pekarová - Adamová, děkuji mockrát !
Dejte tam ještě víc vykřičníků, stejně tím nezměníte, že jste napsal totální blábol.
Je vidět, že UA narostl hřebínek a maji pocit, že si mohou dovolit vše a diktovat všem ,toto už je nehoraznost a nevděčnost k těm,co jim nabídli takový luxusní zázemí a pobyt ,o kterém by se jim na UA ani nesnilo a přesto se nestydí náš poučovat a vyhrožovat!!!
Proč se nezlobí na představitelé Ukrajiny kteří si udělali z evropských zemí dojnou krávu a poměrnou část pomoci rozkradli zřejmě korupce a rozkradani jsou na Ukrajině národní sport.
Chápu, že jí to naštvalo, spoustu dalších lidí také. Je to ostuda, když máme za předsedu poslanecké sněmovny cynickou, proruskou kopku hnoje... Nicméně jsme si demokratický zvolili, tak s tím musíme hold žít do dalších, snad předčasných voleb. To nám dá možnost něco změnit...
Já jsem taky strašně naštvaný. Proč už Abramchuk a její komunita není zpátky ve své domovině když se tady mají tak špatně.
Tady mají dobrou léčbu viz.článek vedle o HIV v ČR