Už i cizinci by chtěli nám tady diktovat co můžeme a co ne. Na to si musí zvyknout, že v demokracii mohou být i jiné názory než jen vládnoucí, jako na Ukrajině.
Co si to ta UK vůbec dovoluje kritizovat někoho z naší republiky? Můžete se slečno vrátit domů, nikdo vás zde zdržovat nebude. A tam si kritizujte koho chcete, to si nedovolíte veřejně, že?
Konečně někdo řekl, jak je to. Těžko je uživíme, když se to ještě rozkrade. Běžte si udělat pořádek domů, aby se dostalo potřebným, oligarchové potřebují válčit a padnou tam obyčejní lidé.
Spíše by měla paní udělat mezi Ukrajinci sbírku na úhradu pobytů UA rekordmana na jihlavské záchytce...
Ona je naštvaná a já zase ne. Jedna ku jedné: Nic
víc nic méně.
Když se ti to nelíbí tak jdi do své země zaslíbené kde budeš naprosto spokojená, tady je ČR kde představitelé tohoto státu svobodně vyjadřují své názory!!!
Ať táhne na UA a neotravuje tady,beztak většina její krajanů odjela slavit svátky domů, kde zuří válka,tak je může následovat.
Trapný,tady není vaše země ani žádná kolonie.
Jste zcela mimo.
To mě dostalo, Anna Abramchuk je naštvaná, z toho neusnu.Co ji brání, stejně jako dalším Ukrajincum, vrátit se domů. Bohudík u nás nastávají jiné poměry.
Aničce se Okamurův projev nelíbil ? Tak tady nemusí žít. Nikdo ji nenutí. (Právo na svůj názor zcela jistě má, tak jako já na ten můj).