1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Už i cizinci by chtěli nám tady diktovat co můžeme a co ne. Na to si musí zvyknout, že v demokracii mohou být i jiné názory než jen vládnoucí, jako na Ukrajině.

22
Před 8 měsíciUpraveno

Co si to ta UK vůbec dovoluje kritizovat někoho z naší republiky? Můžete se slečno vrátit domů, nikdo vás zde zdržovat nebude. A tam si kritizujte koho chcete, to si nedovolíte veřejně, že?

8
Před 8 měsíci

Konečně někdo řekl, jak je to. Těžko je uživíme, když se to ještě rozkrade. Běžte si udělat pořádek domů, aby se dostalo potřebným, oligarchové potřebují válčit a padnou tam obyčejní lidé.

9
Před 8 měsíci

Spíše by měla paní udělat mezi Ukrajinci sbírku na úhradu pobytů UA rekordmana na jihlavské záchytce...

52
Před 8 měsíci

Ona je naštvaná a já zase ne. Jedna ku jedné: Nic

víc nic méně.

25
Před 8 měsíci

Když se ti to nelíbí tak jdi do své země zaslíbené kde budeš naprosto spokojená, tady je ČR kde představitelé tohoto státu svobodně vyjadřují své názory!!!

21
Před 8 měsíciUpraveno

Ať táhne na UA a neotravuje tady,beztak většina její krajanů odjela slavit svátky domů, kde zuří válka,tak je může následovat.

16
Před 8 měsíci

Trapný,tady není vaše země ani žádná kolonie.

103
Před 8 měsíci
Coppeta Pavel Pavelka

Jste zcela mimo.

43
Před 8 měsíci

To mě dostalo, Anna Abramchuk je naštvaná, z toho neusnu.Co ji brání, stejně jako dalším Ukrajincum, vrátit se domů. Bohudík u nás nastávají jiné poměry.

16
Před 8 měsíci

Aničce se Okamurův projev nelíbil ? Tak tady nemusí žít. Nikdo ji nenutí. (Právo na svůj názor zcela jistě má, tak jako já na ten můj).

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA