1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Říkal jsem si: "Neotvírej tu diskuzi, bude se ti chtít zvracet!" Bohužel, chybami se člověk učí. Už jsem zvracel čtyřikrát.

11
Před 8 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Smolík.Úkáčka všechnu pomoc rozhazej ta zlátá WC,sem si iezděj pro love zadarmo a potom hurá domů na dovču.Tomu j konec.Už to pochopte.

15
Před 8 měsíci

Nikdo ji tady nedrží, tak rychle zpátky na svoji zkorumpovanou rodnou hroudu Ukrajinu.

44
Před 8 měsíci

A ta Anna je kdo? Je ale pravda, že jim to ŕekl dost drsně. Ale asi lépe drsně než vubec.

8
Před 8 měsíci

Kdo tuhle hysterku zná? Nikdo. Hlavně ty fotky kde je každý ukřivděný Ukrajinec vyfocen před vlajkou EU mě dostávají do varu.

14
Před 8 měsíci

Tak ať se odstěhuje nazpět na Ukrajinu hm ....

33
Před 8 měsíci
Zdenda Pícha

, ..presne sve, k svemu..🙂

15
Před 8 měsíci

Na projevu nebylo nic co by nebyla pravda..akorát na to lidé na Ukrajině a v ČR za poslední roky odvykli

18
Před 8 měsíci

Jestlipak je Anička taky naštvaná, že minimálně třetina pomoci se poztrácí

19
Před 8 měsíci
Olda Jansta

To Aničce vůbec nepřijde divné, to na Ukrajině považují za standart a jsou rádi, že je to jen třetina a ne více. Oni už jsou smířeni s tím, že se tam stát rozkrádá ve velkém, ale tady by nás chtěli poučovat a přitom z Ukrajiny zdrhli a nechali tam svoje spoluobčany bojovat samotné, proč chytrá Anička nepomáhá na Ukrajině a jen kecá o Ukrajině z Jihlavy.

13
Před 8 měsíci

Počínající ukrainizace ČR /anebo jak to nazvat/ v přimem přenosu.Pomohl by návrat k migrační politice před r. 2022..

12
Před 8 měsíci

Je smutné to tady číst obvzášť když se tady potká všech těch 7% Okamurových a Rajchlových voličů.To je panečku materiál

16
Před 8 měsíci
Petr Riedl

Jsem zvědav, co Vám tu ta LudolfovoČislo2Miova hnědokošilatá úderka za Vaši odvahu nadělí…

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA