Říkal jsem si: "Neotvírej tu diskuzi, bude se ti chtít zvracet!" Bohužel, chybami se člověk učí. Už jsem zvracel čtyřikrát.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Smolík.Úkáčka všechnu pomoc rozhazej ta zlátá WC,sem si iezděj pro love zadarmo a potom hurá domů na dovču.Tomu j konec.Už to pochopte.
Nikdo ji tady nedrží, tak rychle zpátky na svoji zkorumpovanou rodnou hroudu Ukrajinu.
A ta Anna je kdo? Je ale pravda, že jim to ŕekl dost drsně. Ale asi lépe drsně než vubec.
Kdo tuhle hysterku zná? Nikdo. Hlavně ty fotky kde je každý ukřivděný Ukrajinec vyfocen před vlajkou EU mě dostávají do varu.
Tak ať se odstěhuje nazpět na Ukrajinu hm ....
, ..presne sve, k svemu..🙂
Na projevu nebylo nic co by nebyla pravda..akorát na to lidé na Ukrajině a v ČR za poslední roky odvykli
Jestlipak je Anička taky naštvaná, že minimálně třetina pomoci se poztrácí
To Aničce vůbec nepřijde divné, to na Ukrajině považují za standart a jsou rádi, že je to jen třetina a ne více. Oni už jsou smířeni s tím, že se tam stát rozkrádá ve velkém, ale tady by nás chtěli poučovat a přitom z Ukrajiny zdrhli a nechali tam svoje spoluobčany bojovat samotné, proč chytrá Anička nepomáhá na Ukrajině a jen kecá o Ukrajině z Jihlavy.
Počínající ukrainizace ČR /anebo jak to nazvat/ v přimem přenosu.Pomohl by návrat k migrační politice před r. 2022..
Je smutné to tady číst obvzášť když se tady potká všech těch 7% Okamurových a Rajchlových voličů.To je panečku materiál
Jsem zvědav, co Vám tu ta LudolfovoČislo2Miova hnědokošilatá úderka za Vaši odvahu nadělí…