1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Že se nejvíc snaží zviditelnit lidé kteří ještě nic v životě nedokázali většinou neodvedli do státní kasy ani halíř jen využívají sociální výhody a peněz rodičů.

Neříkám že nemají mít svůj názor,naopak každej názor je v něčem přínos.

Jen si myslím že je třeba něco vykonat něco zažít a pak se teprve veřejně vyjadřovat.

Co v 16-17 letech vědí o životě,snad jen to jak se oblékat a to co slyší od okolí,jsou snadno malipulativni.

72
Před 6 měsíci
Jindra Novak

Máte naprostou pravdu,jsou snadno manipulativní,proto je tak rád naštěvuje P.P. ve školách.

58
Před 6 měsíci

Další, kdo se chce zviditelnit.

14
Před 6 měsíci

On se nebojí svolat lidi. Panečku, to chce odvahu.

Jinak, 50. léta nebyla jen STB a uranové doly. Byla i armáda přesně těchto svazáků a komsomolců, kteří chodili agitovat po vesnicích za lidmi jako můj děda, kterým vykládali jak brání pokroku, že postaru se žít nedá a podobné hámotiny.

44
Před 6 měsíci

Zajímalo by mě, zda tento mladík s bohatými zkušenostmi slyšel něco o institutu užitečného idiota ???

180
Před 6 měsíci
František Šťastný

Určitě. Když se na vás podívá, hned vidí ukázkový příklad, pejsánku

116
Zobrazit další 2 reakce
Před 6 měsíci

"Jsem aktivní na sociálních sítích a snažím se edukovat společnost." Nedouk se snaží "edukovat" a dokonce celou společnost. Hle za 50 let kandidát na prezidenta.

64
Před 6 měsíci
Josef Chylík

Ten nedouk má víc rozumu, než nějaký zoufalec Chylík. Jestli neumíte žít bez toho babišáckého hnusu, tak jste nedouk VY.

61
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 6 měsíci

Tak jak některá řemesla zanikají,tak pro změnu vznikají. Třeba takový politický aktivista. Mladí, co se na nic nehodí zrovna takové obory vyhledávají

93
Před 6 měsíci

Další rádoby nefachčenko s kasičkou. Chlapče, ti tě mezi sebe nevezmou, ty budeš věčný pískající trouba. A ty odpovědi, to jsou fakt odpovědi začínajícího politického génia. Je to můj názor a jsem v životě spokojený. Ale vy byste měl začít dělat něco pořádného, ať nejste pak zaskočený, jak to chodí v životě.

16
Před 6 měsíci

Věří že to co dělá je správné .Je pravda .Neodsuzoval bych ho za to. Je to výsada mládí. Tabula rasa .Nepotřebuje mnoho znát a vědět aby udělal závěr a stal se třeba i aktivistou .Potřebuje jen někomu a v něco věřit .Vůbec přitom nechápe že aby s ním nebylo manipulováno musí se zajímat učit .V jeho věku je tak asi lepší dělat něco úplně jiného .Nekazit si sedmnáct .

17
Před 6 měsíci

A čím se budeš živit to nevíš ty zoufalý fanatiku! Z toho vašeho trapného svolávání budeš žít? Čeho chceš chceš docílit ty nulo? Proč jsi nesvolával za zlodějského lháře Fialy? Jste pomateni ze sociálnívh sítí a nejste schopni zajít bez telefonu ani na záchod! Psychicky se hroutíte a nedokážete normálně žít vy závisláci! Fetujete a berete drogy a potom z toho blbnete! Kdo bude makat na důchodce, kteří celý život makali a živili tehdejší důchodce? Svolávat a flákat se, kecat nesmysly a šaškovat, to by vám šlo!!

8
Před 6 měsíci

Sice tenhle človíček nic moc umět nebude, tak alespoň ty "demonstrace" no.. možná by se po vzoru dalších jelit mohl někam přilepit..

68
Před 6 měsíciUpraveno
Jan Chlebowczyk

Třeba se tím bude živit. Jako Minář. Vždycky se něco najde.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA