Že se nejvíc snaží zviditelnit lidé kteří ještě nic v životě nedokázali většinou neodvedli do státní kasy ani halíř jen využívají sociální výhody a peněz rodičů.
Neříkám že nemají mít svůj názor,naopak každej názor je v něčem přínos.
Jen si myslím že je třeba něco vykonat něco zažít a pak se teprve veřejně vyjadřovat.
Co v 16-17 letech vědí o životě,snad jen to jak se oblékat a to co slyší od okolí,jsou snadno malipulativni.
Máte naprostou pravdu,jsou snadno manipulativní,proto je tak rád naštěvuje P.P. ve školách.
Další, kdo se chce zviditelnit.
On se nebojí svolat lidi. Panečku, to chce odvahu.
Jinak, 50. léta nebyla jen STB a uranové doly. Byla i armáda přesně těchto svazáků a komsomolců, kteří chodili agitovat po vesnicích za lidmi jako můj děda, kterým vykládali jak brání pokroku, že postaru se žít nedá a podobné hámotiny.
Zajímalo by mě, zda tento mladík s bohatými zkušenostmi slyšel něco o institutu užitečného idiota ???
Určitě. Když se na vás podívá, hned vidí ukázkový příklad, pejsánku
"Jsem aktivní na sociálních sítích a snažím se edukovat společnost." Nedouk se snaží "edukovat" a dokonce celou společnost. Hle za 50 let kandidát na prezidenta.
Ten nedouk má víc rozumu, než nějaký zoufalec Chylík. Jestli neumíte žít bez toho babišáckého hnusu, tak jste nedouk VY.
Tak jak některá řemesla zanikají,tak pro změnu vznikají. Třeba takový politický aktivista. Mladí, co se na nic nehodí zrovna takové obory vyhledávají
Další rádoby nefachčenko s kasičkou. Chlapče, ti tě mezi sebe nevezmou, ty budeš věčný pískající trouba. A ty odpovědi, to jsou fakt odpovědi začínajícího politického génia. Je to můj názor a jsem v životě spokojený. Ale vy byste měl začít dělat něco pořádného, ať nejste pak zaskočený, jak to chodí v životě.
Věří že to co dělá je správné .Je pravda .Neodsuzoval bych ho za to. Je to výsada mládí. Tabula rasa .Nepotřebuje mnoho znát a vědět aby udělal závěr a stal se třeba i aktivistou .Potřebuje jen někomu a v něco věřit .Vůbec přitom nechápe že aby s ním nebylo manipulováno musí se zajímat učit .V jeho věku je tak asi lepší dělat něco úplně jiného .Nekazit si sedmnáct .
A čím se budeš živit to nevíš ty zoufalý fanatiku! Z toho vašeho trapného svolávání budeš žít? Čeho chceš chceš docílit ty nulo? Proč jsi nesvolával za zlodějského lháře Fialy? Jste pomateni ze sociálnívh sítí a nejste schopni zajít bez telefonu ani na záchod! Psychicky se hroutíte a nedokážete normálně žít vy závisláci! Fetujete a berete drogy a potom z toho blbnete! Kdo bude makat na důchodce, kteří celý život makali a živili tehdejší důchodce? Svolávat a flákat se, kecat nesmysly a šaškovat, to by vám šlo!!
Sice tenhle človíček nic moc umět nebude, tak alespoň ty "demonstrace" no.. možná by se po vzoru dalších jelit mohl někam přilepit..
Třeba se tím bude živit. Jako Minář. Vždycky se něco najde.