Typicky chlapec nejspíše z komunistické rodiny se vždy postaví na stranu kde bude mít nějaké výhody.
Jako mladý Neruda.
Michael Hugo, jen mám sdělte, kdy rukujete na Donbas, a kdy plánujete umřít...... cvičení je teď zkráceno na 4 týdny, takže koncem března jste na márách....
Bravo, další i....t za zkorumpovanou Ukrajinu .... 🤮🤮🤮🌼
Chtěl sem napsat hň..e. Svolat lidi umi kdejaky de..l. Co tak jit přikladem. Jit na vojnu a potom k jednotkam v prvni linii? Mě už tam nedostane, sem rad že chodim, ale Ty bys moh jit přikladem. Ale to ne, je lepši mlatit pantem.
Mě by zajímalo, co jsi Ty udělal pro naší Republiku???Chlapče prober se utři si nudli a potom, až něco dokážeš, tak se nám tady ozvi,takových chytráků máme v této zemi hodně, ale ještě nic neukázali!!!
Bože kam ten svět spěje..nejdřív Greta,teď tento hejsek Hugo...sotva odrostlé děti chtějí řídit svět....to je konec...
Jemu podobní jedinci si v padesátých letech přáli smrt Milady Horákové.
co dokázal? Nic 😛Žije v mamahotelu, nemá žádné zkušenosti, ale vykřikovat umí 😛 bože, kam to spějeme 😛
Co dokázal? Správně, nic, jenom pískat na ANO kampani.
Tomuto hrdinovi je evidentně jedno, že dluží po Fialově exhibici 400 litrů. Evidentně dobrý oddíl.
Chudák chlapec. Jaro přichází, všechno se nám páruje, jen osamělé Hugo pořádá demontrace aby nebylo samo 😜
Ještě má na bradě mlíko a už chce nejaký
soplivec svolávat demonstráce.
To je první apríl.
Někdo má mléko na bradě a někdo má výkal v hlavě, Honzíku. 😉