1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Typicky chlapec nejspíše z komunistické rodiny se vždy postaví na stranu kde bude mít nějaké výhody.

16
Před 6 měsíci
Standa Šálek

Jako mladý Neruda.

16
Před 6 měsíci

Michael Hugo, jen mám sdělte, kdy rukujete na Donbas, a kdy plánujete umřít...... cvičení je teď zkráceno na 4 týdny, takže koncem března jste na márách....

Bravo, další i....t za zkorumpovanou Ukrajinu .... 🤮🤮🤮🌼

5
Před 6 měsíci

Chtěl sem napsat hň..e. Svolat lidi umi kdejaky de..l. Co tak jit přikladem. Jit na vojnu a potom k jednotkam v prvni linii? Mě už tam nedostane, sem rad že chodim, ale Ty bys moh jit přikladem. Ale to ne, je lepši mlatit pantem.

3
Před 6 měsíci

Mě by zajímalo, co jsi Ty udělal pro naší Republiku???Chlapče prober se utři si nudli a potom, až něco dokážeš, tak se nám tady ozvi,takových chytráků máme v této zemi hodně, ale ještě nic neukázali!!!

5
Před 6 měsíci

Bože kam ten svět spěje..nejdřív Greta,teď tento hejsek Hugo...sotva odrostlé děti chtějí řídit svět....to je konec...

5
Před 6 měsíci

Jemu podobní jedinci si v padesátých letech přáli smrt Milady Horákové.

1
Před 6 měsíciUpraveno

co dokázal? Nic 😛Žije v mamahotelu, nemá žádné zkušenosti, ale vykřikovat umí 😛 bože, kam to spějeme 😛

17
Před 6 měsíci
Petr Fojtík

Co dokázal? Správně, nic, jenom pískat na ANO kampani.

6
Před 6 měsíci

Tomuto hrdinovi je evidentně jedno, že dluží po Fialově exhibici 400 litrů. Evidentně dobrý oddíl.

16
Před 6 měsíci

Chudák chlapec. Jaro přichází, všechno se nám páruje, jen osamělé Hugo pořádá demontrace aby nebylo samo 😜

23
Před 6 měsíci

Ještě má na bradě mlíko a už chce nejaký

soplivec svolávat demonstráce.

To je první apríl.

10
Před 6 měsíci
Truchly Jan

Někdo má mléko na bradě a někdo má výkal v hlavě, Honzíku. 😉

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám