Tam si bez úplatku nedojdete ani na vyčurání!🙄Ale posílejte vše možné i nemožné dál...Oligarchové to ošéfují.🤣🥴
Další důkaz toho že Ukrajina nemá co dělat v EU tamní míra korupce je gigantická a změna je v nedohlednu!!!!!!!
Přál bych to všem milovník Ukrajiny a podporovatelům vstupu do Eu .
Mam podobnych zkušenosti hodně
To jsem zažil taky. Čekali na úplatek.
Mě takto dělali "silniční kontrolu" asi hodinu. Potom přišel s mým pasem, že "není úplný". Po vložení desetidolarovky mi řekl, že jsou tam dva. Tak jsem pas "doplnil" a mohl jsem jet dál. Než jsem dojel do Lvova, bylo ještě několik kontrol. Průběh stejný. Už jsem věděl, že pas jim musím dát "úplný".
On jim nic nedal, tak ho takhle sejmuli. Nemůžu o té zemi říci dobré slovo, a to se tam narodil můj otec...
Mám podobné zkušenosti. Svoloč..
Nemá ani protokol o zabavení. Těžko bude dokazovat zabavení auta. S tím už tam někdo jezdí. Trestní oznámení měl podat v UA. Naše policie tam nemá žádné pravomoci.
Se spíš naštvali že jim nechtěl dát úplatky. Já tam byl 3 dny. Na Ukrajinu jde cokoliv ale ne z Ukrajiny. Policajti ze mě dostali úplně všechny peníze za vydání jejich falešných propustek a pak najednou bylo všechno v pořádku. Oni kasírují aji jejich Ukrajince! Očividně mladí kluci vystoupí, každý zaplatí a jedou k nám. Úplně běžná věc placení na hranicích, pokud mají celníci o něco zájem tak si to rádi zabaví
Na Ukrajině jsem byla naposled 2021 . Jinak každý rok jsme tam jezdili . První co musíte udělat ,dát do pasu dolary nebo eura . Žádná prohlídka nic . Pustí vas tam i zpět bez problémů . Kdo nedá ,čeká ho několika hodinová prohlídka ,že vám rozeberou i gumy od auta . Podotýkám že švagr který tu žije 35 let je Ukrajinec . Že žádnou výhodu neměl .
Já jel na Ukrajinu asi 30- 40x...... Vždy v pohodě žádný úplatek sem nikomu nedal to je to nejhorší co může člověk s čistým svědomím udělat 🤦
Dobře mu tak.Já bych pro Ukrajince nejel nikde .At se stadyma odpakují z česka a tahnou tam.Nikdo je sem nezval.Jen určite firmy sou rádi,protože nijak neplatí tak to češi delat nebudou.Kdyby platili,nemuseli by hledat ukrajince
👍
Taxikář myslel, že vydělá a prodělal nebo udělal dobrý skutek a jak se říká za dobrotu na žebrotu. Do Ukrajiny bych nejezdil a počkal bych až bude právní stát.
Dobře mu tak
co na to Lipavsky s Rakusanem??at se ted ukazou,urcite tam maji spousty znamych na vyssich mistech...ale proc,je pomoc nasemu cloveku co se dostal kvuli te uzasne zemi do problemu,mozna i pro jeho dalsi zivobyti devastujiciho,to je nezajima...
A co z toho budou mit?