Na Ukrajině, stejně jako v Rusku je možné vše.
Mi jeli tři autobusem přes Lvov. Na autobusovém nádraží jsme šli na ,, malou,, do křoví. Kolegu zatkli za něco jako neoprávněný pohyb v prostoru autobusového nádraží,, a chtěli peníze. Když je nedostali zavřeli ho za katr. Nevím jaké kouzlo použili řidiči autobusu, ale za 20min dohadování ho pustili. Je to už cca.20let, ale tam se asi jen tak něco nezmění.
( do křoví protože, jiná možnost nebyla )
Sláva 🇺🇦 !
Znám dva Ukrajince kteří v Čechách žijí a pracují téměř deset let.Když nám vyprávěli jak to na UK
funguje tak bych tam neposlal ani halíř na podporu.Mám projetou celou Evropu ale na UK jsem nikdy nebyl jenom proto co mi ostatní cestovatelé vyprávěli o celníkách a policajtech .Samozřejmě jet se zájezdem tak je to v pohodě.
Vraťte mu auto, nebo nebudeme vyplácet vám dávky u nás !
Nejskrupovanější země na světě a vím tam posíláte peníze oni si kupujou zlatý záchody a chechtají se vám do ksichtu...
Za dobrotu na žebrotu. Mezi ukrajincem a rusem není rozdíl, jsou to arogantní národy a nemají čechy rádi a navíc se v Česku ukrajinci chovají nadřazeně a arogantně. Je vhodné aby odešli z naší vlasti.
Me nezajímá , ze mu zabavily auto , ale jak si žena zijici v emigraci může dovolit jet taxíkem až na Ukrajinu ???
To bylo prvni, co mne napadlo, jestli to byla ze strany toho naseho taxikare charita?
UA celníci jsou hrozný bobytek, auto normálně ukradli. Už jim úplatky v dolarech nestačí.
Korupce, zlodějiny, bordel, to je dnešní Ukrajina. Urychleně přijmout do EU, vhodný adept na členství.
Padarok ! Tam mu pomůže jen velký mafián nebo nějaké velké zvíře, který je prostě zastraší až se potentují.
Vypadá to na drzou krádež a ČR by se měla toho člověka nějakým způsobem zastat.
Proč by se měli zastávat někoho, kdo převáží zbraň přes hranici? Ten člověk musí být génius....