A tahle zkorumpovaná země ma vstoupit do EU, no potěš koště máme se na co těšit
Je potřeba se chovat k ukrajincúm jinak tak se chovaj k lidem co jim pomáhaj? Chtělo by to zabavovat jim taky majetek tady a nedat už na ukrajinu ani korunu.Vyhnat je ať táhnou jen zebiraj bydleni ktery zdražuje protože ho je málo podrázej mzdy a dětem zabiraj mista ve školkach a školach kdo je vlastně potŕebuje? Firmi co nemaj na to zaplatit normalně čechum jinak nikdo
Ať takové firmy táhnou do pekel.
Mám přesně stejnou zkušenost, teleskop v kaslíku auta mě stál 30 euro a cca hodinové obstrukce 🙄
S kolik by to stálo Německu???
Ano je tam pořad mafie
Tento komentář byl smazán uživatelem.
No a tahle svoloč by chtěla do EU..
"Sláva Ukrajině"...🤫
Ukrajinec jako Rus. Rus jako Ukrajinec. Stejný myšlení a způsob života. Nejsou to naši bratři a nikdy nebudou. Velkopanský chování mají v krvi. Kam příjdou tam plení.
Tak vzhůru na Letnou, podpořit ty jejich hodnoty a naši blbost.
To tak jim dávat bankovku,....
Nezapomenu na jednu příhodu ještě před válkou, vezl jsem starým Renoldem kamaráda pro svoji přítelkyni, auto bylo čerstvě po laku a hlavně vystříkané dutiny... Venku vedro, dojedem na hranice, a kontrola....
Všechno vyndat z kufru a začali prohledávat auto... k jejich smůle jeden aktivní ovýložkovaný málčik vrazil rude do kapes zadního blatníku a potom co začal řvát je vytáhl. Držel nacucanou pucvol Rezistinem a kompletně se zaflákal od něj. No chtěl nás asi zastřelit, ten výraz nezapomenu....
To jen na jednu veselou historku....
No a takové případy jsou pouze na jindřichohradecku? Divné.
Tak proč tam jezdí?
Taky nevím proč tam jezdí, když stačí jenom posílat peníze