1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Bohužel, zlodějina a korupce je po celé Ukrajině.Stačilo by zaplatit pokutu,ale ukrást vozidlo, je jen a jen zlodějký přístup UA státní správy zkorumpovaných úředníků.

55
Před 5 měsíci

Když jsem jezdil do Ruska a na Ukravinu tak jsem vždy říkal že raději stokrát do Ruska než zase na Ukravinu. Ukrajinci byli vždy arogantní a prolezlí korupcí daleko víc než Rusové. Ale co se týče mentality tak prostě do Evropy nepatří ani jeden. Jsou to barbaři.

33
Před 5 měsíci
Robert Míšek

A tohle chce do EU. Krást auta na hranicích?

27
Před 5 měsíci

Nemá tam jezdit!

2
Před 5 měsíci

Takhle se chovají k Čechům, kteří jim tam posílají zbraně, peníze ze sbírek a starají se tady o jejich ženy a děti , kteří utekli před válkou. A kdo tady bude psát, že to je věc jednotlivců, není. Je to systém toho národa, nejzkorumpovanější země v Evropě, proto se od rozpadu SSSR nijak neposunuli kupředu. Je to v jejich genech, mentálně budou vždy blíže východu než západu.

6
Před 5 měsíciUpraveno

Dva pohledy na tento případ. První : Co jste čekali od UA úřadu? Vstřícnost? Takto tam pracují policajti odjakziva! Než někam jedete, tak si zjistěte co smíte a co nesmíte.

Pohled druhý:

Užgorod není Kyjev a nikdy nebyl. (A to je dobře). Na to pozor. Pokud poruším zákon země, kam cestuji, musím očekávat odvetu. A obušek přece není cestovatelské vybavení. Ten se používá jenom k násilí. To se v tomto případě musím (ač nerad) těch policajtů zastat. To, že je k sebeobraně, porušení zákona neomlouvá....

31
Před 5 měsíci
Jiří Štusák

Souhlasím s tím, že si má člověk nejdříve zjistit, co se tam smí a co ne. Ovšem co má obušek společného se "zabavením" auta, to fakt nechápu. A že je Ukrajina prolezlá naprosto neuvěřitelnou korupcí, o tom není pochyb.

41
Před 5 měsíci

Sláva Ukrajině

4
Před 5 měsíci

Konečně objektivni informace jak se chovají ukrajinci! Co mi vypravěla babička o Volyňskych češích jak jim bylo zle.....

66
Před 5 měsíci

Mám hodne silné sociální cítění, ale u tohoto národa si z vlastních zkušenosti, myslím své…. Nechci být potírána za xenofobismus😀 ale toto do EU nepatří

41
Před 5 měsíci

Pouze to ukazuje na to co mi rikali lidi co z ukrajiny utekli. Je to podvod a mafie. Poznal jsem jednu byvalou policistku z UA a ta mi rikala, pokud nebudes spolupracovat s mafii, tak za to zaplatis a je jim jedno jakou cenu.

15
Před 5 měsíciUpraveno

Vždy,každá jízda na u.k. se neobešla bez úplatku kdysi marky nebo dolary v cestovním pase.

Kamioňaci by Vám povykládali !!

Drze požadovali padarok😁 jinak tě odstavili a nestíháte vykládku.

Horor šlo do slova o život pár kamionů se stratilo i z řidiči.Evidentně se nic nezměnilo.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA