1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 18 dny

Nemějte strach, ministr Válek má jistě řešení. Nemáme dost lékařů, léků, zubařů a hlavně peněz na provozy. Ale ubrat peněz do zdravotnictví, snížit úhrady na státní pojištěnce, to šlo rychle. Jak ministr Válek řekl, pacienti to nepocítí. Tož tak.

9
Před 17 dny

Mazání pravdy-napsat se to musí jinak!!!!

Výrazný nárůst?

Ale tak lidí s jedné východní země/zkorumpované sousedící se SVK/-zažil jsem to už vloni-samé pometlo s jedné východní země/zkorumpované sousedící se SVK/ přede mě a to i hodinu po mém objednání!!

5
Před 18 dny

Nějak vám to AI matle. Dvě stejné věty po sobě. umite , kromě inkasa za článek, po sobě i číst ?

4
Před 17 dny

Vždy lepší jak čekat skoro 6 hodin na infečnim v praze v nevetrane čekarne a chodit na stejny zachod jak desitky "infekčních" lidi. 😄

Před 17 dny

To je problém celorepublikový. Nejen Kolína. A začíná na vysoké škole. Některé obory nejsou příliš mezi mediky populární.

Před 17 dny

Nejhorší kožní oddělení je právě v Kolíně. Radím vám dobře z dálky se mu vyhněte !!

4
Před 17 dny
Ivan Štěpánek

Vidíte a já mám zas tu nejlepší zkušenost. Měla jsem problém s pásovým oparem na obličeji 14 dní před odletem k moři. Nečekala jsem až tak dlouho. Pan doktor byl velice vstřícný, nasadil mi dvoje antibiotika a za 10 dní bylo po problému. Poradil mi, jak u moře chránit obličej a popřál mi hezkou dovolenou.

2
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt