A za to chcete medaili? Nebo proč potřebujeme vědět, že jste to tvořil čtyři hodiny?
I kdyby to byly tři, nebo pět, je mi to srdečně jedno! Váš čas, váš zájem to dělat, vaše odhodlání se tomu věnovat - pro nás informace naprosto bezpředmětná a nic neurčující.
Možná tím autor naznačuje, že poskládat všechny tyhle informace dohromady a uvést je do publikovatelného článku, ze kterého i laik pochopí vo co go, není prostě na pár minut. Příště zkuste poslat palec nahoru a říct, že je to super, pokud jste to aspoň četl a nešel hned brečet do komentářů 🙂
Filmy jsou to dobré, ale raději mám Hobita z jediného prostého důvodu a to i přes to, že natočili 3 dlouhé filmy podle knížky s pár stránkami 🙂.
Po pravdě mi představitel Frodo Pytlíka vždy neuvěřitelně lezl na nervy tím jak neustále kulil ty oči a vrhal ty svoje divný pohledy. V podstatě ústřední postava mi tak všechny ty tři filmy kazí. Klidně to tam mohl donést Sam Křepelka a byl by klid. Bilbo v Hobitovi byla naopak v celé trilogii super postava, Froda bych v těch filmech klidně oželel 🙂.
Prsten mohli hodit do sopky z hřbetu orla. film by byl plny hezkých efektů, žádné nervy a nikdo by nezemřel 🙂
Vždyť taky podle Tolkiena je hlavní postavou Sam, ne Frodo...