70let od události a 32 let po revoluci , kdy se intenzivně překrucují dějiny , bude snímek opravdu objektívním pohledem na kus historie ČR.
Hlavně , když se do projektu namontovali lidé , kteří o tom vědí prd.
Skvěle jste to vystihl. Souhlas
Pan Rošický přepravoval peníze, zbraň mít musel. Pistoli vytáhl, ale nevystřelil. Následně mu Mašín zbraň sebral, odvedl ho do lesa a tam ho Rošického vlastní pistolí zastřelil. Dle pitevního protokolu (Svědomí hrdinů, Miroslav Kačor) šla smrtelná rána zezadu přes lopatku do hrudní dutiny.
Dnešní propaganda v této jejich činnosti vidí "protikomunistický odboj". Já jsem se dodnes nedozvěděl, co to vlastně bylo za "odboj", vždyť přepadali a vraždlili nevinné lidi, aby se zmocnili peněz (za ty si koupili motorky) a zbraní - a to bylo všechno. Co to bylo za "odboj"? Pak se z ČSR prostříleli do NDR a následně (jen tři z celé skupiny) utekli do Západního Berlína.
V tomhle jsme divný národ..kde jaký lump,zloděj, podvodník a teď už i regulérní vrahové mají o sobě svůj film..jestli tohle přijde někomu normální tak mě teda vůbec a hlavně tihle dva vrazi by měli radši mlčet a vůbec nevystrkovat hlavu na veřejnosti, to jejich nekonečné vysvětlování proč vraždil civilisty je pro mě srabáctví spojené s vraždou nic víc..ale hlavně, že je o nich film, taky nechápu!
Byla to jen sprostá loupež, 900.000 bylo v té době jako teď asi tak 20 milionů takže výmluva, že potřebovali jen provozní kapitál potřebný k útěku opravdu neobstojí. Zabít svázaného kterému stačilo dát roubík je jen a jen vražda, navíc pokud to udělá dvacetiletý mladík nožem tak není normální. Komunisty nemůžu ani cejtit, ale tohle jsou fakta. A Topolánek jim dá medaili, zřejmě měl nějakou navíc asi mu zbyla po Dalíkovi.
To bude "určitě" bomba na Oscarech. 🤮🤮🤮
o vás hulvátech se toho točí hodně
Opět dramatické překrucování dějin.Vrazi zůstanou vrahy i kdyby měli na Václaváku sousoší jako Bandera v Kyjevě.Je to až zrůdné.
Kam může vést společnost , která oslavuje sprosté, brutální vrahy a sochy hrdinů se odstraňují ? Teď už jenom chybí natočit oslavný film o manželích Stodolových.
Mě by jenom zajímalo,sochy kterých hrdinů se odstraňují?
Hroznej hnus , točit oslavný film o sprostých vrazích ? styďte se
Nikdo žádný oslavný film nenatočil
Vrah zůstane vždycky vrahem i když někteří by jim chtěli dávat za tento sprostý čin vyznamenání. Historie je jenom jedna .
Naše herecká elita má, co oslavovat, hnus.
Mohli opustit republiku, aniž by někoho zavraždili.