Je mi toho malého kluka upřímně líto, je to nepředstavitelná tragédie. Ale upřímně – nerozumím tomu, proč se dnes na všechno hned zakládá sbírka. Podle fotek z dovolených v Alpách a celkového životního stylu rodina rozhodně nestrádala. Když si někdo může dovolit takové dovolené, tak by měl mít automaticky i na životní pojistku, která dítě v případě neštěstí zaopatří. Solidarita veřejnosti by měla být až poslední záchrannou sítí pro lidi v opravdové nouzi a pro nemocné děti, a ne dotovat nezodpovědné lidi, kteří si pojištění nebo rezervy mohli dovolit, ale nemysleli na zadní vrátka.
Přesně tak, pokud člověk holduje takovému sportu, tak si vyřídím pořádnou pojistku pro případ smrti.Je to smutné, ale syn bude brát taky dost vysoké sirotčí a prarodiče za vnuka že se o něho starají určitě taky peníze, i tak podle mě zbytečná smrt....
Nepochopitelná nezodpovědnost, mít malé dítě a plnit si svoje hodně nebezpečné záliby nedává absolutně smysl, znám spoustu známých, co po narození dětí skončili s nebezpečnými sporty a různými jinými koníčky, ano je to ode mě možna sobecké, ale buďto mám rodinu a nebo jen svoji zábavu, vím že zábava může být i rodina, ale je potřeba v hlavách přecvaknout na jiný program a to je rodinný, dětí, kteří přijdou tragicky o rodiče je mě lito, vímže mě napíšete že se to mů stát i na ulici nebo v autě, ale tato žena tomu šla hodně naproti, v poslední době je to ve zprávách samá tragédie spojená s tímto rádoby hodně nebezpečným sportem,
Chlapce je mi velice lito, ale ty sbirky na kazdý příběh se mi nelíbí. Synek dostane sirotčí a o jejich majetkových poměrech neřeknou nic. Když paní dělala skialpinismus, také asi neobracela každou korunu. Nenadávejte mi, nejsem opravdu lakomá.
To je tak smutné, vždy, když jedu někam bez syna (vlastně jen pracovní cesty), vždycky se modlím, aby se něco takového nestalo a nezůstal tady sám 😢
Co napsat? Třeba nezodpovědná matka! Myslím, že to vystihuje vše....
Souhlasím naprosto s p.Kateřinou