1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Je mi toho malého kluka upřímně líto, je to nepředstavitelná tragédie. Ale upřímně – nerozumím tomu, proč se dnes na všechno hned zakládá sbírka. Podle fotek z dovolených v Alpách a celkového životního stylu rodina rozhodně nestrádala. Když si někdo může dovolit takové dovolené, tak by měl mít automaticky i na životní pojistku, která dítě v případě neštěstí zaopatří. Solidarita veřejnosti by měla být až poslední záchrannou sítí pro lidi v opravdové nouzi a pro nemocné děti, a ne dotovat nezodpovědné lidi, kteří si pojištění nebo rezervy mohli dovolit, ale nemysleli na zadní vrátka.

83
Před 6 měsíci
Kateřina Hroudná

Přesně tak, pokud člověk holduje takovému sportu, tak si vyřídím pořádnou pojistku pro případ smrti.Je to smutné, ale syn bude brát taky dost vysoké sirotčí a prarodiče za vnuka že se o něho starají určitě taky peníze, i tak podle mě zbytečná smrt....

26
Před 6 měsíci

Nepochopitelná nezodpovědnost, mít malé dítě a plnit si svoje hodně nebezpečné záliby nedává absolutně smysl, znám spoustu známých, co po narození dětí skončili s nebezpečnými sporty a různými jinými koníčky, ano je to ode mě možna sobecké, ale buďto mám rodinu a nebo jen svoji zábavu, vím že zábava může být i rodina, ale je potřeba v hlavách přecvaknout na jiný program a to je rodinný, dětí, kteří přijdou tragicky o rodiče je mě lito, vímže mě napíšete že se to mů stát i na ulici nebo v autě, ale tato žena tomu šla hodně naproti, v poslední době je to ve zprávách samá tragédie spojená s tímto rádoby hodně nebezpečným sportem,

20
Před 6 měsíci

Chlapce je mi velice lito, ale ty sbirky na kazdý příběh se mi nelíbí. Synek dostane sirotčí a o jejich majetkových poměrech neřeknou nic. Když paní dělala skialpinismus, také asi neobracela každou korunu. Nenadávejte mi, nejsem opravdu lakomá.

6
Před 6 měsíci

To je tak smutné, vždy, když jedu někam bez syna (vlastně jen pracovní cesty), vždycky se modlím, aby se něco takového nestalo a nezůstal tady sám 😢

17
Před 6 měsíci

Co napsat? Třeba nezodpovědná matka! Myslím, že to vystihuje vše....

41
Před 6 měsíci

Souhlasím naprosto s p.Kateřinou

19
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA