1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jsem autorům vděčná, že ve filmu více nerozpitvávali jeho sexuální orientaci. Všichní jeho příznivci to věděli a stejně byl nejlepší. Čest jeho památce.

43
Autor Médium.cz
Před 1 měsícem
Jana Smutná

Ano, film skvěle ilustruje, že sexuální orientace nemá žádný vliv na intelekt, talent, pracovitost a charakter člověka.

26
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 měsícem

Život není scénář filmu. Žádný film, ani ten dokumentární, se nedrží ve 100% reality. Vždy tam budou vneseny náhledy tvůrců.

Lidi si chtějí u filmu především odpočinout od reálných problémů, takže je jim víceméně jedno, jestli se film drží reality nebo ne. Vždy to bude jen film, tři hodiny které shrnují leta života, pravda nebo lež, něco co lidi zkouknou a buď to budou chtít vidět znovu nebo ne.

Pokud je pravda zajímá, budou hledat jinde, ne v kasovním trháku.

8
Před 1 měsícem

Furt někdo kritizuje,což je dnes velmi oblíbená činnost.Mě a plno dalším lidem se film líbil.A komu se nelíbí,tak ať natočí svůj film a může ukázat své geniální vlohy.Čest filmu a památce Freddieho.To byl skvělý zpěvák

44
Před 1 měsícem
Tom

Já jsem se byla podívat, na jeho dům,kde se narodil,do muzea a byl to zážitek.lepsi,než cely film ✈️🏝️

3
Před 1 měsícem

Tak chápu, že vykreslení Mercuryho, který opouští komunitu LGBTatd., a vrací se ke svým opravdovým přátelům a je přijat bez problémů i ze svým přítelem, je poněkud proti manipulacím LGBTatd. komunity.

23
Autor Médium.cz
Před 1 měsícemUpraveno
Slávek Tichý

Promiňte, ale ve které části opouští Fredie Mercury LGBT komunitu? Není to náhodou tak, že přiznává sobě i okolí svou homosexualitu a když se dozví fatální diagnózu, tak se mu změní životní priority (jak už to tak bývá) a vyhledá Jima, který se otevřeně stane jeho partnerem? A tímto svým postojem, přiznáním orientace, onemocnění AIDS a podporou nemocných naopak posiluje povědomí veřejnosti o LGBT komunitě a bojuje proti předsudkům?

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 měsícemUpraveno

Nejlepší zpěvák FM. No šlo to udělat lépe. Viděl jsem pár dokumentu a film je dle mého názoru odvar.Zasloužil si ten film alespoň 5 hodin navíc trošku více detailu které byli v dokumentech. Takhle krátce vybarvit jeho kariéru si vyžadovalo víc dílů a nebo jak jsem řekl aspoň 5 hodin.

1
Před 1 měsícem

Nikdy nekomentuji, také je to vlastně i můj první příspěvěk. Ale nedá mi to!Film byl naprosto famozní!Pamatuji si, jak jsme na něm byli v kině, a byl to první film, kdy jsme hltali i titulky!Po skončení filmu jsme v kině všichni stáli a tleskali.To hovořilo za vše!Film je velmi citlivě natočen, oceňovala jsem,že se ve filmu moc nerozebírala Fredieho nemoc, orientace. Naopak se soustředil na schopnost přenést diváka do doby, kdy se Queen stala ikonou. A herecký výkon Ramiho mě naprosto ohromil.

8
Před 1 měsícem

Původně jsem na film do kina jít nechtěla, ale když jsem zjistila, že na natáčení "dohlížejí" Brian s Rogerem, říkala jsem si, že to zkusím. Nakonec jsem ho viděla třikrát po sobě. Nejvíc mě bavila nedabovaná verze. A Brian May v podání Gwilyma Lee byl prostě k sežrání.

10
Před 1 měsícem

Ano. Takové už filmy bývají. Není to dokument, tak se tvůrci nemusí až tak držet faktů. Lidé tyto dva pojmy (film a dokument) často zaměňují a pak se diví....

27
Před 1 měsícem

Dnes může napsat článek k hodnocení filmu každý osel, byl to přeci film a ten si ve spolupráci s žijícími členy kapely mohli autoři natočit jak chtějí.....

1
Před 1 měsícem

Ach jo, proč se do toho autorka pouští? Vždyť už při uvedení filmu bylo jasně řečeno, že to není "suchá realita".

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt