1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 měsícem

Jsem toho názoru, že mě osobně při shlédnutí filmu ani nešlo o detailně věrné zpracování reality, ale o návrat do doby, kdy jsem byl mladý, do písniček mého mládí, do atmosféry, kdy mě všechno nebolelo... Navíc je fajn, že se i díky filmu vrátila normálnější muzika do rádií...teda trochu vytlačila "hvězdy", které všechny mečí na stejný způsob nebo "zpěváky", kteří místo zpívání jen rychle mluví....Film se povedl a pokud někdo kritizuje, že nebyl přesně podle skutečnosti, tak je mimo...

161
Před 1 měsícem
Petr Baranek

Přesně tak, za mě je film fenomenální. Ono ne nadarmo sklidil velmi kladné kritiky a vyhrál mnoho cen z toho 4 oskary 🙂 Osobně mám filmy " podle skutečné události " velmi rád a tento je na jejich špici, velmi dlouho jsem nic takového neviděl. Zařadil bych ho v mém žebříčku filmů podle skutečné události mezi takové legendy jako třeba " Černý jestřáb sestřelen " nebo " Koleje osudu " nebo " Hotel Mumbai "

4
Před 1 měsícem

Ve filmu jsem zaznamenal hrát skupinu píseň, která vyšla na LP až mnohem později. Hudba skupiny má cenu do LP Jazz. Pak neposlouchatelné. Divný popík.

2
Před 1 měsícem

Vážená paní Michaelo, buď jste se na film příliš nesoustředila, nebo příliš nechápete časový rozsah života a filmu. Je z podivem, že když nahustite x let do třech hodin, tak časové údaje příliš neodpovídají realitě. Ale ani ve film se kapela nerozchází těsně před koncertem. Váš článek je slátanina

64
Před 1 měsícem
Silvie Svobodová

Jak pred koncertem? Byl preci bez kapely nekolik let i ve filmu.

Před 1 měsícem

Film velmi citlivě a laskavě ukázal charaktery jednotlivých postav kolem Fredyho a celé kapely. Vystihl ducha doby. Rámcově časování zapadá velmi dobře, i když občas něco zjednoduší. Není to dokumentární film, nevadí to. Nimrání se v nepodstatných zjednodušeních svědčí o nedostatku empatie autora článku. Za mne je to fenomenální dílo. Více takových.

63
Před 1 měsícem

Když hledám pravdu tak hledám dokumenty a když chci nějaký děj a příběh tak koukám na film. Dost zásadní rozdíl k nutnosti zde zanechat tyto řádky. Viděl jsem fotografie a viděl jsem krásné záběry a prostě jsem si film opravdu užil. Užil jsem si dokonce i možnost porovnání onoho koncertu originálu a filmu. Byl to zážitek a klobouk dolů hercům kteří tomu dali sílu vzpomínek a to co bylo ne pravdivé jsem ani na okamžik neřešil.

67
Před 1 měsícem

Pokaždé, když tento film vysílají v TV ,tak na ten film koukám. Je to doba mého mládí a nějaké hanění není na místě. Aspoň podle mě... Každý dle svého uvážení a pokud tedy ještě vůbec v této době byl a v tuto dobu žil a prožil může posoudit sám.👍

19
Před 1 měsícem

Film, který by měl a mohl reálně popsat FM a Queen by jednak trval 5x déle a návštěvnost by kromě echt fanoušků byla asi mizivá.

Tak z toho byl udělán přitažlivý film plný nepřesností, ale co? Vydělal, byli Oskaři...

PS. První sólovou desku vydal autorko bubeník Roger Taylor.

Před 1 měsícem

Film je skvělý, i s jeho drobnými nepřesnostmi.

Jediný, na co si ale musíte dát pozor, ať vás ani v nejstrašnějším snu nenapadne pustit si ho s českým dabingem!!

Já jsem viděl jen upoutávku na Nově, a málem jsem si pozvracel ovladač 🤮🤬

14
Před 1 měsícem
Karel Kos

Hodlám si ho pustit v originále. Včera mi víc než kdy jindy ten dabing vadil.

3
Zobrazit další reakci
Před 1 měsícemUpraveno

Je to film ne životopis... Podle mne jeden z nejlepších o hudebnících... Viděl jsem například dva filmy o Milli Vanilli, jeden je udělaný podobně a je dost dobrý druhý jako životopis naprosto nekoukatelný, rozdíl o několik tříd...

To že tomu nějaký inteligent na csfd dal nálepku životopisný nemůžete brát vážně, csfd už není to co bývalo...

12
Před 1 měsícem

Za mně výborný film, byla jsem na něj navíc s kamarádkou ve skvěle nazvučeném malém kině s krásnými pohodlnými křesly a tohle všechno dohromady z toho udělalo skvělý a neopakovatelný kulturní zážitek. Je pravdou, že jsem se na něj nedivala kriticky protože nejsem filmový kritik a tudíž nehledala chyby, ale prostě jsem si to užila a rozhodně toho nelituji.

38
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt