1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Přetrpěl jsem tuto "show". Byla to v podstatě nuda s množstvím hraného objímání, poplácávání a líbání (je otázkou, jak dalece od gratulantů to bylo vždy upřímné). Některé ženy měly nemožné róby, které je dělaly mnohem objemnější a tělnatější, jen některým to slušelo. Moderátorka slavnostního večera na můj vkus až příliš rychle mluvila, někdy jsem jí nerozuměl.

55
Před 5 měsíci
Tomáš Zach

Sdílím stejně vás názor,hrozný propadák

44
Před 5 měsíci

Stejně jako Český slavík tak i Český lev mě zklamali. A za tohle platíme koncesionářské poplatky? Nikdy jsem o nějaké Cristovao neslyšel ani nečetl. Nechápu proč tam byla, když máme tolik skvělých a zkušených moderátorů. Fuj. Ostuda.

37
Před 5 měsíci

na tohle asi potřebují ty dotace,co se o ně tak perou,zaplatit "slavnou"americkou moderátorku abychom byli světoví?

38
Před 5 měsíci
Soňa Bucharová

O jakých dotacích mluvíte? ČT bere nějaké dotace? Já vím akorát o těch, které bere Babiš.

41
Před 5 měsíci

Projev a podání katasstrofa, pověst Čechů v USA, ? Tady ji vůbec skoro nezná, nemáme dost svých česky mluvících hvězd, a ještě zesměšňuje..... Ona je míšenka? ať zesměňuje sebe "križovatka", ale někdo ji to napsal

35
Před 5 měsíci
Rosi Mašková

Ona má celé vystoupení v USA postavené na zesměšňování ČR a zveličování "údajně" špatných českých vlastností a šikany. Lvy jsem neviděla. Jeden zážitek stačil

17
Před 5 měsíci

Moderátorka absolutní tragédie. Nepříjemný hlas, nebylo ji rozumět. Lvy nekomentuju, po pěti minutách jsem musel přepnout.

26
Před 5 měsíci

Tohleto snad si nemůže říkat moderátorka,krásy to moc nepobralo,výslovnost tragická, příště doporučuji logopeda a nebo jít moderovat do USA.

27
Před 5 měsíci

Tak nám předvedla způsob organizace a moderování v Americkém stylu. Jsem rád, že toto nemusím pravidelně sledovat i v Česku. V tomto případě jsem mohl přepnout na jiný program. A to jsem schutí i udělal.

10
Před 5 měsíci

Nějak jsem nechápala,ten úvod-proč se tam pořád zjevuje něco tmavého?Pak konečně vplula na jeviště a tak jsem "gůglila",kdo to vlastně je?To jako nemáme seriózní moderátory?Spíš o tu komedii asi nemá nikdo zájem.Takže rychle pryč na jiný kanál,než si kazit večer.

5
Před 5 měsíci

Stačilo mi pár úvodních vět komičky-moderátorky.Přepnula jsem rychle na jiný kanál.

22
Před 5 měsíci

Všichni chvátali na občerstvení zdarma. Běžné chování našich rádoby umělců.

29
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA