Přetrpěl jsem tuto "show". Byla to v podstatě nuda s množstvím hraného objímání, poplácávání a líbání (je otázkou, jak dalece od gratulantů to bylo vždy upřímné). Některé ženy měly nemožné róby, které je dělaly mnohem objemnější a tělnatější, jen některým to slušelo. Moderátorka slavnostního večera na můj vkus až příliš rychle mluvila, někdy jsem jí nerozuměl.
Sdílím stejně vás názor,hrozný propadák
Stejně jako Český slavík tak i Český lev mě zklamali. A za tohle platíme koncesionářské poplatky? Nikdy jsem o nějaké Cristovao neslyšel ani nečetl. Nechápu proč tam byla, když máme tolik skvělých a zkušených moderátorů. Fuj. Ostuda.
na tohle asi potřebují ty dotace,co se o ně tak perou,zaplatit "slavnou"americkou moderátorku abychom byli světoví?
O jakých dotacích mluvíte? ČT bere nějaké dotace? Já vím akorát o těch, které bere Babiš.
Projev a podání katasstrofa, pověst Čechů v USA, ? Tady ji vůbec skoro nezná, nemáme dost svých česky mluvících hvězd, a ještě zesměšňuje..... Ona je míšenka? ať zesměňuje sebe "križovatka", ale někdo ji to napsal
Ona má celé vystoupení v USA postavené na zesměšňování ČR a zveličování "údajně" špatných českých vlastností a šikany. Lvy jsem neviděla. Jeden zážitek stačil
Moderátorka absolutní tragédie. Nepříjemný hlas, nebylo ji rozumět. Lvy nekomentuju, po pěti minutách jsem musel přepnout.
Tohleto snad si nemůže říkat moderátorka,krásy to moc nepobralo,výslovnost tragická, příště doporučuji logopeda a nebo jít moderovat do USA.
Tak nám předvedla způsob organizace a moderování v Americkém stylu. Jsem rád, že toto nemusím pravidelně sledovat i v Česku. V tomto případě jsem mohl přepnout na jiný program. A to jsem schutí i udělal.
Nějak jsem nechápala,ten úvod-proč se tam pořád zjevuje něco tmavého?Pak konečně vplula na jeviště a tak jsem "gůglila",kdo to vlastně je?To jako nemáme seriózní moderátory?Spíš o tu komedii asi nemá nikdo zájem.Takže rychle pryč na jiný kanál,než si kazit večer.
Stačilo mi pár úvodních vět komičky-moderátorky.Přepnula jsem rychle na jiný kanál.
Všichni chvátali na občerstvení zdarma. Běžné chování našich rádoby umělců.