Potěšující debata. Kromě Žampacha, Luklové a Novákové, kteří se projevují jako uřvané sobecké děti, jsou tu samí normální přispívající.
V tom letadle bylo jen jedno okno? A proč se nenašel někdo jiný, který by mu nabídl místo u okna? Možná, ten co natáčel, také seděl u okna a nenabídl mu své místo.
Je mi pani dost líto, nejde tu “o sedadlo”, ale o zásah do soukromí, vytáhnout telefon na cizí osobu a poté to šířit , bez jejího vědomí, jako halo? Neco je špatně.
Sama mám dvě děti a tyhle věci řeším do predu a pro svůj klid i ostatních si vždy vyberu, připlatím za to co potrebuji, a ne abych obtěžovala ostatní. Respekt má byt vzájemný, jak k dětem tak i k dospělým.
Pokud chce cestující s dětmi sedět na konkrétních místech, musí si zavčasu objednat seeting a taky za něj zaplatit. Mám zkušenost, kdy 5-ti členná rodina - otec, matka a tři děti od cca 4 do cca 10 let seděli prakticky každý jinde (protože se odbavili na poslední chvíli) a dožadovali se ústupků od všech okolo. Nechápu a za sebe jsem jim nevyhověla, protože jsem měla potíže se zády a zavčasu jsem si objednala sedačku do uličky, abych mohla část letu stát. Jsem-li zodpovědný rodič, cestu pro děti připravím komfortně. Jsem-li buran, myslím si, že si z mého děcka každý sedne na zadek. Tak takhle to nefunguje. Podotýkám - jsem matka.
Preju ji dobreho pravnika co uplne znici a dozivotne zadluzi tu zoufalou socku co to natacela a jeste tu pani urazela. Ja bych vyrval a vysmal se tam jak tyhle socce tak ty drzy matce a jejim uknucenym spratkum. A kazdymu kdo by se ozval proti me. Je potreba ukazat svetu jak na levicacky uknuceny ovce a slunickare.
Co má tohle co společného s politickou orientací?
Dobře udělala, že tam křiklouna nepustila. Zaplatila si místo u okna, bylo to její místo. Každý si může zaplatit místo u okna matka dítěte. Nelíbí se mi vydírání děcka něčeho, na co nemá nárok, křikem a silou. Neuznávám kulti dítěte.
Když si chce někdo ponechat svoje sedadlo, je to jen jeho věc a žádný ubulený parchant s tím nic neudělá. Se svojí dcerkou bych si vyměnil místo hned, ale co je mi do cizího spratka? Když chce dřepět u okna, tak ať mu matinka zaplatí výběr sedadla. Chudák ženská má ze života peklo jen pro to, že se nějaký pokrytec nechal oblbnout harantem, co hrál na city.
Dnešní děti jsou vychovávány jako středobod vesmíru a všechno, co chtějí musí dostat, jinak si to vyřvou a vyvztekají. Bohužel si matky neuvědomují, že jim nebudou moct stát celý život za zády a dopad k reálnému životu bude bolet. Slečně přeju úspěch v soudním řízení, je absolutně v právu.
Každý pasažér má sedět na tom místě kterému mu bylo přiděleno. Kdyby došlo k nehodě tak podle čísla sedadla poznají a identifikují člověka ,co na něm seděl. A nějaký rozmazlený harant v tom nezabrání...
Když bylo ostatním tak líto toho dítěte, mohl je pustit k oknu kdokoliv jiný. Asi si dovedu představit, že se něco takového mohlo stát. Dítě by rozhodně nemělo mít vše co si usmyslí. To že takovou věc někdo pošle do světa tak je špatně.