Nepustil bych v žádném případě. Pokud si to sedadlo zaplatím, nikdo nemá právo mě vyhánět. Ať se haranti aspoň od cizích učí, že se vše nebude točit jen kolem nich, když je to nejsou schopni naučit jejich majitelé.
Maminka to mohla předvídat, že má takové dítě. Místo u okénka si mohla předplatit. Jestli s chováním slečny ostatní nesouhlasili tak si místo u okna mohl vyměnit někdo jiný. Nebylo to asi jediné okno
misto bych uvolnila pouze pokud by mi matka zaplatila to co jsem si za rezervaci daneho mista musela zaplatit a to jen pokud by zadala slusne, jinak nevidim duvod proc bych musela misto prenechat misto diteti, ktere breci
Přeji jí aby vysoudila z aerolinek i z toho frajera milióny.
Já taky!
Za hlavní problem vidím, že tu situaci neřešili stewardky. Od toho tam taky jsou.
Otázkou je, zda to vůbec personál zaregistroval. V letadle je vcelku hluk a mohli být na druhém konci letadla.
To je tak, kdyz vycu.ana matka nezaplati za misto u okna a rikasi , ze si ho ten jeji vztekloun vyrve....a on nevyrval.
Slecna mala cely cas sluchatka na usiach a divala sa z okna, situaciu okolo plne nesledovala. Pani s dietatom ju mohla slusne poprosit o vymenu miesta, co nespravila...
Maminka samozřejmě nemůže za to, že jí dítě plakalo. Ale aby cizí člověk obtěžoval kvůli tomu cizí slečnu, to je podle mě vrchol drzosti.
Paní si zaplatila u okénka tak se nemusi podřizovat nikomu kdo si chce privlastnit jeji místo, a mimochodem letadlo je plné okenek !
Stupidni doba.svet se bude ridit podle kriku nevychovanych rozmazlenych fracku....