1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Mám kamaráda, který si ze zásady místo v letadle nemění. Má takovou fobii, že letadlo spadne a jeho mrtvolu pak špatně identifikují 🙂.

Každopádně každá letecká společnost umožňuje si zvolit (často za poplatek) konkrétní místo k sezení, takže kdyby "Karen" (jak se těmhle "mám dítě a nebojím se ho použít" říká) nebyla škrt, nemuselo k téhle situaci vůbec dojít.

36
Před 5 měsíci
Patrik Chrz

Kamarád zřejmě netuší, jak vypadají trosky letadla po pádu. Z hlediska identifikace je úplně jedno, jestli sedí na svém nebo cizím sedadle.

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Každý má možnost si vybrat mìsto a zaplatit..Pokud si vyberu konkretni misto, mam k tomu své důvody a neuvolnila bych ho nikomu..Slečny je mi líto a doufám, že vysoudí slušnou kompenzaci..

454
Před 5 měsíci
Renata Amadi

Evidentně nemáte děti..slečinka je pěkný sobecek..a co třeba kompromis, to je dnes sprosté slovo???!

386
Zobrazit dalších 50 reakcí
Před 5 měsíci

DOufám, že chlapa odsoudí a další takoví hlupci si pak rozmyslí natáčet cizí lidi bez svolení a ničit jim životy.

141
Před 5 měsíci

Pokud mám rozmazlené dítě, které nutně musí sedět u okna, tak si to sedadlo koupím. Pokud to nejde a dítě nevydrží - nejedu. Nebudu si přece vynucovat něco, co není mnou zaplacené. Je jen na její dobré vůli, zda to dítě pustí sednout. Pokud nechce, nikdo nemá právo ji nutit!

135
Před 5 měsíci
Zuzana Sedlaříková

Otázka je zda by to okénko dítě uklidnilo. Možná že to byl jen fracek řvoun a potížista.

27
Před 5 měsíci

Chudak holka. To, ze nejaky rozmazlenec nedostal, co chtel a druhy mentalne retardovany clovek to musel natocit. Snad ten kdo za to muze z toho bude mit neco. Ja ji fandim.

229
Před 5 měsíci
Alice Vinckerová

Patří ji to. Rodiče ji špatně vychovali a život ji udělil pořádnou lekci. Snad si to bude pamatovat..

33
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 5 měsíciUpraveno

Že by Brazilci byli takovou vyšinutou společností? Knevíře! Stát se to mě, tak ten škleboun také brečí, ale z úplně jiných důvodů, neboť bych na něj byl nepopchybně velmi hrubý. Jak je třeba být hrubý na bezprizorní obtěžující šklebouny. Ctím totiž pravidlo, že děti mohou být ve veřejném prostotu vidět, ale v žádném případě by neměly být slyšet 🙂

12
Před 5 měsíci
Miroslav Kašpar

Snad se toho taky držíte, rozšiřte to i na psaný projev.

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Chudák paní 🙁 Každý má možnost si připlatit za místo, tohle je zneužívání a hraní na city. Také bych si nepřesedla.

78
Před 5 měsíci
Jana Stehlíková

Takže když platim za MHD a důchodce se veze zadarmo, nemám ho pouštět sednout, protože nezaplatil a já jo?

14
Zobrazit dalších 20 reakcí
Před 5 měsíci

Doufám, že ten soud vyhraje a dostane tučné odškodné.

67
Před 5 měsíci
Lucie Dolejšková

Nevyhraje, utratí poslední peníze za právníky a definitivně si zničí život.

10
Zobrazit další 4 reakce
Před 5 měsíci

Noo kdyby byla cernoska, tak by se ji to nestalo. A kazdy by chapal jeji prava. Takhle ma smulu. Barva pleti ji usvedcila.

2
Před 5 měsíci

A pokaždé, když toto video obletí svět, tak se o něm zde objeví článek.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA