Nevim kdy predne byl v nemecku na dalnici,ale kafe tam stoji 100kc,nez vypotis blbost,radeji se zamysli nad jidlem co varis v restauracich..je to tak na takove urovni jak to kafe v nemecku… slabej prumer
Tak se na nej nedívejte a nebo to nečtěte.Čtyři eura kafe,ale ze se sa sjet na autohof kilometr z dálnice a tam ho mají za dvě eura něco už vám neřekne.U mě je ten tupý Zdeněk velká žumpa.Teď jsem byl na svíčkové za 110 Kč a byla excelentní.Oplachni se a bez si odpočinout do lože.
V Brně chodím celkem pravidelně v obchodním centru do Pizzerie/restaurace, velmi chutné, žádné smažáky a hranoly..., cena 134 Kč. Spokojeny předpokládám obě strany, jak restaurace, tak host, jinak by tam asi tolik let nebyli. 5km vedle penzion s restaurací, velmi dobře vaří, pořád plno, a cena 130-180 Kč.
No a pak je restaurace u hotelu, nic moc jídla, prázdno a cena 110 Kč.
Takže o penězích to fakt není.
Já Vám povím,proč je problém sehnat personál.Protože jim dáváte českou výplatu.Až jim budete dávat tu německou,budete mít dost lidí.A oni si potom klidně koupí meníčko za 500,nebo kafe za 170.Za ty peníze ,které dostanou v gastru,si raději udělají levné jídlo doma.Všichni tu mluvíte,co byste chtěli za hlavní chod,jak to stojí běžně v unii,ale platy zaměstnanců,držíte silně při zemi
Nojono když on má plat jako Němci tak se mu to kecá,měli by si okusit žít s výplatou řadového Čecha. Novodobé hvězdy přeplacené zlatem za nechutnou komedii co předvádí v tv🤮
Má pravdu, stejně tak, jakože v Německu berou stejný prachy, jako my, jen v Eurech.
Ty prachy vydělte dvěma a budete mít skoro pravdu.
Mě polednimenu za 170 Kč a více vubec nevadí, ať si ho nabízí třeba za 500. O tom jestli cena odpovídá nebo ne rozhoduje zákazník. Třeba já bych se rozhodl že za 5ti kilo je to drahé a nepůjdu tam.
Nejbojte se, pane Pohlreichu... jistě vyplácíte svým zaměstnancům mzdy ve výši těch německých, a tak se dozajista kupní síla obyvatel této země rychle změní...
plati Pohlreich svym lidem stejny platy jako v Nemecku kdyz ma stejny ceny ve svych knajpach???? Asi ne, potrebuje vydelat penize na baraky pro svoje haranty.
Teď jde o to,jestli takové kafe za 170 kč někdo kupuje,oni Němci zas tak rozhazovační úplně nejsou.