"Polední menu za 170 korun je směšné"
To jako vážně? Kolik byste si jako představoval? 200-300 korun 🤦♂️?
Kde žijete, v jiné dimenzi?
Měl byste žít v realitě co se týká obyčejných lidí.
Za tyto peníze vařím oběd pro celou, opakuji celou rodinu.
Dovolená je jediné období, kdy jsem ochoten(nucen) tuto cenu akceptovat.
Proberte se...
A to bychom měli platit za menu 900kč a to odchází hladní. Pan Pohlreich si zvykl bohužel na velké peníze sice nechápu za co v televizi totální trapárna, ale měl by si uvědomit, že každý nevydělávají takové peníze.
A platí Zdenda svým kuchařům a dalšímu personálu také stejně, jako by jim musel platit v Německu?
To určitě neplatí, když tak minimální mzdu ale českou.
Jj možná v Německu na dálnici ano,ale tady se nemůžeme srovnávat s Německem, to pan Pohlreich neví????
Až budu mít tolik peněz jako ty,tak si to kafe taky koupím.Hold takoví nemají hluboko do kapsy.Dát jim podprůměrný důchod,jako má většina důchodců.A to nemluvím o samoživitelkách a dalších chudáků.
Ten ať už jde do důchodu a bude klid.Pac poslední dobou mi připadá že blbne.co slovo perla a nebo si protireciV tě jeho restauraci za ty peníze to menu teda taky nic moc.Myslim si že se dá najíst za pár korun a dobře a kvalitně pane šéfkuchař.
V Německu máte jiné platy. Klidně prodavejte polední menu za tisíc korun, otázkou je, kolik lidí ho koupí.
Ale však klidně, klidně dávejte polední menu za 1170 korun, kdo komu brání proboha? Ono totiž asi nejde jen přepočítat cenu kurzem k euru, že... Existují i takové skutečnosti, jako třeba kupní síla apod.
Byli doby, kdy jsem ho uznával. Jen nechápu, on nadává na dochucovadla, ale sám dělá reklamu na Podravku?
penize nesmrdi 😀😎
Stejně směšné jsou oproti Německým naše možnosti výdělku! Když srovnávat, tak všechno, mistře!