1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

"Polední menu za 170 korun je směšné"

To jako vážně? Kolik byste si jako představoval? 200-300 korun 🤦‍♂️?

Kde žijete, v jiné dimenzi?

Měl byste žít v realitě co se týká obyčejných lidí.

Za tyto peníze vařím oběd pro celou, opakuji celou rodinu.

Dovolená je jediné období, kdy jsem ochoten(nucen) tuto cenu akceptovat.

Proberte se...

Před 2 roky

A to bychom měli platit za menu 900kč a to odchází hladní. Pan Pohlreich si zvykl bohužel na velké peníze sice nechápu za co v televizi totální trapárna, ale měl by si uvědomit, že každý nevydělávají takové peníze.

3
Před 2 roky

A platí Zdenda svým kuchařům a dalšímu personálu také stejně, jako by jim musel platit v Německu?

22
Před 2 roky
Václav Šubrt

To určitě neplatí, když tak minimální mzdu ale českou.

2
Před 2 roky

Jj možná v Německu na dálnici ano,ale tady se nemůžeme srovnávat s Německem, to pan Pohlreich neví????

22
Před 2 roky

Až budu mít tolik peněz jako ty,tak si to kafe taky koupím.Hold takoví nemají hluboko do kapsy.Dát jim podprůměrný důchod,jako má většina důchodců.A to nemluvím o samoživitelkách a dalších chudáků.

15
Před 2 roky

Ten ať už jde do důchodu a bude klid.Pac poslední dobou mi připadá že blbne.co slovo perla a nebo si protireciV tě jeho restauraci za ty peníze to menu teda taky nic moc.Myslim si že se dá najíst za pár korun a dobře a kvalitně pane šéfkuchař.

4
Před 2 roky

V Německu máte jiné platy. Klidně prodavejte polední menu za tisíc korun, otázkou je, kolik lidí ho koupí.

6
Před 2 roky

Ale však klidně, klidně dávejte polední menu za 1170 korun, kdo komu brání proboha? Ono totiž asi nejde jen přepočítat cenu kurzem k euru, že... Existují i takové skutečnosti, jako třeba kupní síla apod.

11
Před 2 roky

Byli doby, kdy jsem ho uznával. Jen nechápu, on nadává na dochucovadla, ale sám dělá reklamu na Podravku?

11
Před 2 roky
Libor Mates

penize nesmrdi 😀😎

1
Před 2 roky

Stejně směšné jsou oproti Německým naše možnosti výdělku! Když srovnávat, tak všechno, mistře!

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt