1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Podle vás dáme za meníčko ve dvou třeba 3000 Kč a přitom na talíři hledáme co sníst je v pořádku?A jít domů hladový. A podle vás každý restauratér je debyl když má menu za 200korun

10
Před 2 roky

Když má POHLIRECHLAJT na to ,si koupit za takové peníze kafe v Německu to si žije. Ale jsme v ČR , máme jiné peníze oproti Němcům . A když budeme mít mzdy jako v Německu i důchody , včetně cen tak si to kafe možná také koupím.

5
Před 2 roky

Klasicky ušpiněný talíř vašeho meníčka pracujícího člověka nezasytí , některé rodiny se musí najíst za pět tisíc na celý týden . Srovnáváte nesrovnatelné - platy u nás a v Německu.

8
Před 2 roky

Ale my máme české platy.Pan Pohlreich je Mimoň.

21
Před 2 roky

A kolik Zdendo platíš svému personálu? Taky jako v Německu?

Jo a kafe je na západě dokonce levnější než u nás platil jsem i 1e.

13
Před 2 roky

Odpovídám pouze na nadpis !! Směšný jseš bohužel jen ty sám Pohlreichu - tečka .

67
Před 2 roky

polreichu běž do německa a přestan všem tady vykládat jak to dělají špatně

14
Před 2 roky

kde piješ to kafe za 170???, zdendo, zdendo. Menu za 170 je málo? Tvl, to já si třeba dovolit nemůžu (jasně, špatně jsem se učil, mám si najít lepší práci, anebo aspoň druhou (diky za radu)

2
Před 2 roky

Měl jsem rád vaše pořady ale někdy ty keci ale tady jste v Cz mám rád jiné kuchyně ale máme svoje jídla národní co jste kolikrát kritizoval,můžete do Německa jit vařit nikdo vás nedrží Němci vám to zaplatí.

7
Před 2 roky

Proč pán zapomina,že gastro živi lide co se chtéji najist za rozumnou cenu.A to každý den vramci obéda. Oslava či vyroči to neni každý den.Ale jen ať to sekne čas ukáže.

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt