1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

No mě pobavilo v jednom dílu jak se provařil jednou větou... mě je to jedno vy to vedete.. já to jenom vlastním... a od té doby jsem ano šefe přestal sledovat.. protože akorát natáčel ve svých podnicích, které pronajímal.

3
Před 2 roky

Pořad Zdeňka Pohlreicha Ano,šéfe mám rád.I ty jeho hlášky.Ale jak tady lidé píší,nejsme v Německu.Tam jsou jiný platy.To by mě Zdenda musel dát na talíř zlatou perlu.Ale nesměl bych ji spolknout.

5
Před 2 roky

Hele Ty sičáku z Urálu, už Ti to tady někdo napsal, kdybych měl plat jak v Německu, tak na to kafe za 6,5€ taky chodím! Takhle i to za 2,5€ je pro našince dost, ne li moc!

10
Před 2 roky

V Německu bych měl taky 14.60 eur na hodinu ty chytroline.

80
Před 2 roky

Ani němec si kafe na dálnici nedá, Jen kamioňáci a turisti.Kvůli pár centům sjedou z dálnice do vesnice a tam si natankujou a kafe mají v termoskách. Dělám s nima a vím jak spořej, špáršvajni.

5
Před 2 roky

Za prvné 4 eura.Za druhé můžete sjet na autohof kilometr a mate za dvě eura.Teď projížděl Lanžhotem a svíčková za 104 Kč a byla výborná.On je vážně velkej brin.

3

pane polreich jsme stále včeskuse svými platy a duchody .poslední a zároven prvni kdo srovnával tytoplaaty aduchody byl pan babiš,za coje dodnesproletářskými politiky pětikolky kritizovánčao lidički bude fialově huř.

Před 2 roky

Hlavně co nejviší zisk a mediální propaganda zadarma. Viť Ty sprosťáku který umí každého jen ponižovat. Ano šéfe haha... a co sám umí to nikdo neví.

4
Před 2 roky

Je to možná dobrý kuchař,ale ekonomice,kupní síle atd. vůbec nerozumí,je to prostě kuchař.....

4
Před 2 roky

Zdendo máš pravdu řekl si jen A ale je

třeba dodat i B srovnat platy a přiznat si že na každé dálnici jsou ceny super pro majitele benzinek

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt