Jeho televizní role v seriálu Slunečná byla stejně ubohá jako jeho názor ,který prezentuje ..
Mám ho jako kuchaře docela rád.Ale trošku mimo mísu. No to se stává.Ona ta sláva trochu narušuje rtealitu. 🙂
Tomuhle přisprostlýmu roumbradovi asi spadla pánvicka na hlavu!🙈
A zřejmě několikrát po sobě!
Nevim proč se pořád srovnávají ceny v Německu když platy v Česku jsou někde jinde
Protože to srovnávají lidi,kteří měli to štěstí se zviditelnit v televizi a mají pohádkové příjmy.
Je vidět, že mu to opravdu moc nepálí. Tak snad v pvrní řadě musí srovnat německě a české mzdy, myslitel.
Ale platy oproti česku uplně někde jinde i když jak u koho holt horních 100000 naše restauratéry nezachrání.
Ať jde vařit za 25000kc a může si vyzkoušet denně to své laciné menu.
jak za 25000. ja mel necelych 25000 jako smenovy mistr elektroudrzby a to i s priplatky za weekendy nocni a svatky, 18000-20000 max bez tech nocnich. to by ho ty zvasty hodne rychle presli
já myslím, že než toto vypustil z pusy, tak se spletl a místo Majoránky si kořenil Marijánkou :D
je to slizoun ktery znicil hospodske jidlo, jak mi chybi zelne salaty s koprem a broskev na mase.
Ano, ale většina lidí nemá příjmy jako lidé v Německu, nebo pan Pohlreich.
Kdyby nekecal , dám si tam kafe levnější jak v Čechách. A všude, v Portugalsku na Madeiře jedno euro.