1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Ten člověk, neumí vařit.

8
Před 2 roky

Pan Pohlreich je finančně někde jinde a tedy plácá nesmysly. Ano, v Německu za to máte kafe na dálnici, ale pokud jste tam žijící a pracující, máte tomu odpovídající plat. Tedy míchá tzv. pojem s průjmem, hrušky s jablky.......

A také, nikdo vás přeci nenutí chodit na teplé jídlo=meníčko, v poledne si dáte sváču z domu a večer si uvaříte a je to OK. Teplé jídlo v poledne není všude zvykem.

19
Před 2 roky

Nikdo Ti Zdeňku nebrání , aby sis dal kafe na dálnici za 170 , já si dám oběd za 130 i s dovozem a nebude to kostka ve skluzu.

32
Před 2 roky

Z návštěvy restaurace se už pomalu stává luxus jen pro ty bohatší. Já, lehce nadprůměrně vydělávající občan si raději večer udělám čas na uklohnění něčeho rychlého co si další den vezmu do práce a ušetřím tak v průměru 70 Kč denně (pokud by místní menu stálo 170 Kč, pak bych denně ušetřil 110 Kč). Kdo si cení svého volného času více než za uvedenou úsporu, ať si klidně chodí do restaurace čekat půl hodiny na jídlo a mezitím cucat limo z třídecky za 30 Kč...

34

Tak, ať jde vydělávat do zahraničí, když mu tady nedaří dle jeho představ. Kompenzace v době covidu dostal. Nikdo mu v tom nebrání. Že se z EU k nám dováží odpad s odůvodněním, že Češi mají jiné chutě? Vařím z toho co je na našem trhu, tak aby to mé rodině chutnalo. Máte nasmlouvané ingredience o kterých se nám může jenom snít. A propo lidé nažerte se a bude klid. My jsme podnikatelé. My tady nejsme pro Vás ale pro úplně jinou sortu lidí. Hádejte Pro koho? Budete nás poučovat jak máme jíst. To si pište, že s vaším příjmem bych si taky dopřávala. Upozorňuju, že vám nezávidím, ale nepoučujte, jak se mám chovat v oblasti gastronomie.

48
Před 2 roky

Tak pravda to je, ale třeba v Itálii je to kde za 1EUR a pan Pohlreich za nej chce určitě víc. A polední menu stalo loni v Terstu 8,50, bylo v tom jídlo, salát, káva a zakusek... takže nevím no, myslím že v tej hospodě bude Zdenda tímhle stylem za chvíli opravdu sedet sám...

11
Před 2 roky

V poslední době to v TV přehání s těmi kuchtíky, všichni jsou šéfové a jeden pomlouvá druhého. Polreich se vnucuje do reklam a všech možných pořadů a akcí. V hospodě pomluví všechny a vše, uvaří dvě jídla, asi by neuspokojil dělníka na obědě, hlavně to půl hodiny upravuje a chlubí se, jak je to krásné a dobré a tak je to ve všech dílech. V teplákách s rukama v kapsách se promenáduje, sprostý, jako dlaždič, nebýt slova vole, tak mlčí. To je ten ŠÉF. Směšný je on.

12
Před 2 roky
Bohumil Poulíček

Mistr světa omeleta... Jako všichni kuchaři... Nejlepší jídla stejně vařila moje babička a máma.

6
Před 2 roky

jelikož jsem se v pátek vrátil z německa pak mohu říct, že na A8 jsem platil za gulášovou polívku a malé nealko pivo právě těch cca 170 kč. Možná jsi Zdendo k tomu kafi měl ještě štrůdl jak rukáv a zapoměl jsi na to. A hlavně Němci mají trochu jiné náklady na mzdy zaměstanců než u nás...

22
Před 2 roky

Tady je zase chytrolínů🤣 každý přeci ví, že platy v DE jsou trojnásobné nežli u nás, ale asi každý nevidí, že suroviny, ze kterých se vaří, stojí v tom Německu pomalu méně než u nás. Jinak by tam hordy Čechů nejezdili na nákupy.

13
Před 2 roky

mno jo , třeba , ale naše platy jsou v Německu taky směšné ..........................

A vždy je směšné, když toto hodnotí člověk, který je finančně v úplně jiných kruzích.

Vydělal si sám , a rozhodně mu to přeji , ale můj obdiv k tomuto pánovi se vytratil již dávno.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt