1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Pan Zdeněk Pohlreich je šašek, který za peníze dokáže udělat vše.... Sledoval jsem jeho díly i dokonce reprýzy některých dílů, jak vyhazuje veškerá dochucovadla i z oken do rybníků a pak ho vidíte v reklamě na PODRAVKU, jak ji propaguje a reklamuje...a to není za malý peníz !!... Je to člověk bezcharakterní, který za peníze a popularitu i dělat ze sebe "šmíru" skočí na vše, co zavání penízkama... Je mi z něho na zvracení - je to opravdu, jak on tvrdí : Amerika ve spreji..... šašek !!!!

18
Před 2 roky
Jan Bostl

Taky se mi zprotivil,jak kvůli penězům z reklamy si někdy protiřečil,stejně jako David v Penny,jako kdyby zrovna oni to měli zapotřebí,ale prachy holt nesmrdí.

7
Před 2 roky

Ó bože, tady je zas chytráků. Zdendovo kafe na Německé dálnici je "obrazně myšleno". V solidní restauraci v Maďarsku, Polsku, Chorvatsku, Slovinsku, Řecku, Španělsku je jídlo dražší, než u nás. Nadáváte, jak jsou drahé energie a nenapadne vás, že hospoda je má ještě dražší než domácnosti? K tomu, platí zaměstnance, všechny služby, včetně platů zaměstnanců šly nahoru, jsou tam od rána do noci, víkendy, svátky, ve velké většině, bez dovolených. Můžete si to jít, vy chytráci, co si ve 2 píchnete a v půl 3 jste doma, zkusit. Asi byste čuměli, jak vypadá práce. Navíc, po celém světě a možná už tisíc let platí: BEZ PENĚZ, DO HOSPODY NELEZ. A mimochodem, na chudou lůzu tam ani nikdo není zvědavý, ta si odjakživa nosila do práce bandasku s polívkou z domu 🙂.

3
Před 2 roky
Franta Vomáčka

Jestli můžu k těm platům personálu... když budu vědět, že ty peníze, s kterými jdou domů, mají i na vyplatnici, tak cajk. Jenže. Povětšinou mají základ o trochu větší než životní minimum, takže odvody takové, že když omarodí, tak jsou v háji, slušně napsáno.

V některých zemích je "dýško" už započítáno v ceně. Takže,i když někde ty ceny vypadají, že už je tam také, tak být to u nás také, tak si personál nevydělá ani na suchý chléb (při cenách, co nás čekají) a může se jít pást.

Před 2 roky

Pane Pohlreich Vy jste samá sranda, Vy už taky žijete mimo realitu! Nemáme platy a důchody jako v německu ! Že Vám to ještě nikdo neřekl? Bo jinak by jste takovou hovadinu nemohl napsat!!!!

48
Před 2 roky
Kleinová Miluše

Zapomněl, že byl obyčejný člověk.

25
Před 2 roky

K němu do restaurace chodí jen cizinci takže i kdyby stálo polední menu 800 Kč tak se tam stejně půjdou najíst plat mají 70k měsíčně pro ně je to levné to je jako když pojedete do Arménie tam stojí jídlo v restauraci 100 Kč a je to chalka jak blázen....teď straší i s pivem za 70 Kč říkali že je covid nikdo nechodí teď tam už vůbec Nikdo nepůjde 🤣 smažák za 199 Kč Dobrou chuť klidně si skrachujte to si radši koupím jídlo přes net teď mají pořád 40 procent slevu a dovoz zdarma a pivo si dám lahvové takže si skrachujte a pak brecte 🤣

24
Před 2 roky

Ať jde pan Pohlreich do suchého záchodu,to že on má na jídlo kolik peněz chce neznamená za na to má každej! A srovnávat Německo a Česko opravdu nejde MINIMALNI mzda v Německu je téměř 40 000,opakují minimální.

V Česku je minimální mzda 16 000!

Tak o čem se budeme dál bavit,ať si strčí celý hospody do záchodové mísy a klidně spláchne dvakrát!

S úctou J.

19
Před 2 roky

Nevím jakou pije kávu pan Pohlreich,ale já jsem venku za dobré espresso platil mnohdy méně jako u nás,tedy ani zdaleka 170,- Kč...🙂

3

Pan Polreich je trochu mimo realitu.V Německu maji 3x větší výplatu.Tak pak můúe být cena klidně 400kč ale takhle je i 170kč moc.Pak se nemůže divit že lidi nechoděj.Protože prostě nemají na to peníze.A to pana Polreicha rád ale tady je vedle jak ta jedle.

13
Před 2 roky
Lubomír Pospíšil

A kde v článku je napsáno, že se diví, že lidi nechodí ?

citace :

Musíme si zvyknout na to, že lidé do restaurace nemohou chodit pořád.

1
Před 2 roky

Tenhle borec je už úplně mimo realitu ,je jak ti naši papaláši,v podstatě už mě stačí jen to, jak podle něho začali ve spoustě hospod vařit.

S každé polívky udělají krém v miniaturní misce a každý jídlo pojmenují hogo fogo, hodí kolem toho kus trávy a hlavně za to naúčtovat co nejvíc.Já neřikám, každý chce vydělat, jen to musí být přizpůsobeno mzdám v ČR.

16

Pan Pohlreich slavný kuchař,ale počítat neumí, už se brzo dočká lidí už přestávají chodit do restaurací protože nemají peníze,má pravdu v tom že jsme na trhu a každý si může nasadit cenu jakou chce,otázka kdo si to koupí???

23
Před 2 roky
František Šimeček

Slavný kuchař?! Jak jste na to přišel. To si o sobě jenom myslí.

10
Před 2 roky

V Německu maj taky úplně jiné platy ... to se to srovnává. I když na to třeba mám, nehodlám ze zásady podporovat tyhle praktiky šroubování cen do extrémů. A polední jídlo za 170 Kč není úplně zadarmo, sorry šéfiku. Výsměch lidem, co pracujou za normální mzdy.

20
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt