1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Dej si facku Pohlreichu za ty kecy.

Nejsme v Německu blázne.

V Německu u dálnice je mi kafe za ty peníze ukradené.

A ty si prodávej menu ve své restauraci klidně za pět tis.🤗😂

22
Před 2 roky
Tomáš Winkler

jen si obhajuje svoje porcičky a velké ceny.

11
Před 2 roky

Nato, že projel kus světa asi neví jaké jsou výplaty v Česku a Německu! Už je to až s podivem, kolik lidí se ohání okolními státy, ale že v opravdových státech EU jsou výplaty zdaleka jinde a také kvalita potravin to nějak zapomínají zmínit. Náš východní blok je jenom na levnou pracovní sílu.

14
Před 2 roky

Směšná není cena za polední menu, ale Pohlreich sám. Srovnává nesrovnatelné. Jestli se takto staví k cenotvorbě ve svých restauracích tak ať se nediví, že mu tam nikdo nechodí... a jestli ho snobové zajistí ...

31
Před 2 roky

Já vždycky věděl, že je tupý.

Každý srovnává,jen to co se mu hodí.

Jestli se nepletu,tak před nějakým časem Fiala.

Podívejte se na Německo,kolik platí za benzín.

Teď tenhle.

Podívejte se na Německo,kolik stojí jídlo.

Tak pro vás oba, podívejte se na Německo jaké mají lidé platy.


29

To se majitelé restaurací nemůžou divit, že budou mít ty hospody prázdné. V obyčejné restauraci dát za oběd víc jak

200 Kč je nesmysl, nežijeme v Německu, kde jsou samozřejmě

jiné výdělky a jiná životní úroveň - je to prostě nesrovnatelné

a úroveň restaurací se s Německem taky nedá srovnávat.

Nedovolí si tak šidit jídlo jako tady v Česku.

10
Před 2 roky
Dagmar Maršálková

je to tak, kdyz si date v Bavorsku rizek, tak vam prinesou 2 takova prasata, ze to nemuzete snist...

1
Před 2 roky

Zdenda trošku přestřelil a s tím srovnávání s Německem a Francií je úplně mimo mísu. Tito lidé se ocitli v jakési bublině a ztratili kontakt s realitou. všem bych dal na půl roku 25 000 hrubého a jsem přesvědčen, že po dvou měsících by škrábali na dveře, že se takto nedá žít, ale jiní lidé tak žijí, protože musí a ještě k tomu živí děti. rozum do hrsti Zdéno. Sundat klapky z očí a více se sžívat s realitou.


17
Před 2 roky

Ten arogantní de.il si nevidí do huby.Na TV Prima si nahrabal se svou nevymáchanou hubou miliony a teď vypouští nesmysly.Mám důchod 13tisíc a z toho musím zaplatit komplet bydlení,soudný člověk si spočítá co to obnáší a co mi zůstane na jídlo a ostatní věci.Tak ať radši tu hubu neotvírá

16
Před 2 roky
Milan L

Mě se strašně ,líbí"jak všecko se srovnává se západem,akorát platy zůstaly hodně v socialismu.

16
Před 2 roky

Zoufalí lidi pindaj zoufalé věci zajeď na vesnici synku - stačí 5km od Prahy - Mandava - menu s moučníkem do 150Kč - jídlo super, prostředí a obsluha také.

Předražený " kostký ve skluzů " nech v Práglu.

22
Před 2 roky

Tak ono se za chvíli na polední menu bude chodit při vyjímečné příležitosti, kdy si většina lidí nejdříve rozmyslí kam půjde a kolik bude ochotna utratit. Počet ,,nalejváren" se postupně výrazně sníží nebo až na výjimky budou poloprázdné přežívat. Jinak když už Pohlreich srovnává ceny s Německem, tak ať k tomu přidá i srovnání platů s Německem a třeba se přestane divit.

15
Před 2 roky

Gastronomie skončí krachem. Lidi začali šetřit na všem a první na řadě jsou zbytné věci. Stravování v restauraci je jedna z těch prvních.

37
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt