1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Vážený pán nepochopil,že žije v Česku.Až tu budou platy přes 100 000,rád si dám kafe za 170 a guláš za 300

10
Před 2 roky
Mirek Bašus

V německu je průměrná mzda cca 2200,- Eu. To je jako u nás průměrnych 35 až 38 tis. Většina němců bere cca 1300 až 1700. Víc nemají.

7
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 2 roky

Jééé, lidi nemohou chodit do restaurace pořád!? Které lidi měl jako namysli? Soudě podle sebe, stejnou sortu lidí jako je on, milionáře? Pane Pohlreich, já opravdu přísahám, že do té restaurace denně chodit nebudu, nechodila jsem do teď a od teď již vůbec ne, já na to, totiž nemám dostatek financí nazbyt. Za těch 170,- Kč jsem schopná nakrmit celou rodinu.

7
Před 2 roky

Pohlreich kdysi v televizi prohlásil že fastfood by nedal do huby ani sobě ani své rodině. Před lety jsem ho pozoroval jak i s rodinou vesele pojídá KFC a vypadal že má boule i za ušima.

19
Před 2 roky

....a pro změnu zase Pohlreich. Tady mi stačí titulek a musím říct. Nikdy jsem tohohle klohnila neměl rád. Ok machrovani na lidi čunata v gastro mu jde. Ale podle mě on s těma jeho cenama taky značně prestreluje. Ať má třeba restaurace s menu za tisíc korun ale potom ať mu na to zraso chodí ti co mu to chtějí platit.

8
Před 2 roky

To je stejně dobre jako když radil ve vesnických hospodách, že musí svíčkovou prodávat alespoň za 180-200 Kč.

17
Před 2 roky

Je to jednoduché pokud bude menu v restauraci moc drahé lidi tam nebudou chodit a restaurace zkrachuje.Takže neumněrné zvedáni cen znamená že si restaurateři podřezávaj větev sami pod sebou

17
Před 2 roky

To se Vám to, pane Pohlreich mele pantem. Když obyčejný Český človíček, bude mít takoví měsíční příjem, jako máte Vy. Nebo až, bude mít obyčejný Český človíček měsíční příjem, stejný jako obyčejný Německý človíček. Pak to si může, každý obyčejný Český človíček, dát si tu Vaší úžasnou kávu. Za těch úžasných, 7 eur.😆😆😆

6
Před 2 roky

Za 170 kč jsem schopný doma uvařit oběd pro 4 kusy i s cenou energií samozřejmě bez započítání doby práce. Takže restaurace pápápá sežeňtě si trouby pro Vaše obohacení jinde. Chci jíst to co vím z čeho to je a ne nějaké blafy ze špinavých kuchyní

1
Před 2 roky

No nevím,já chodím vedle naší práce do hospody na jídlo a menu i s pitím mám za 154kč i dýškem 160-170 a docela si pochutnám, dostanu jídlo hned, nemusím čekat 30min a více na hotovku a stačí mi to, mají výběr z 5 až 6 hotovek, každý den něco jiné, vždy si vyberu. myslím, že více než 200kč bych za polední jídlo nedal. něco jiné je večeře, kam jdu za kulinářským zážitkem a ne za jídlo, na které mám cca 45Min čas.

5
Před 2 roky

Tak to je spíš směšný pan Zdeněk, ono to restauratery dožene k pláči to zdražování, ono se sice zdražuje vše ale aby lidé poplatili zdraz energie, phm a jídlo pro rodinu tak místo jít na oběd nebo večeři tak si je uvaří doma a vezmou v boxu do práce a pivo si dají u doma u televize

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt