Doufám, že ten blábol jste neřekl. Kriegel chtěl revoluci se vším i se střílením do vlastních. Kdyby nebyli lidi jako on ta žádný 68 rok nebyl. Z bolseviku jako byl on je mě na zvracení ještě dnes.
To může říct jen takový ubožák na obrázku, který těm dvěma, shora uvedeným "zrádcům," nesahá ani po kotníky!!!
Zase výpotky kdejakého bojovníka za cokoli. Máme vagony historiků a tato doba je probrána ze všech úhlů - přečtěte si a teprve potom suďte.
Já nikoho nesoudím,ale to adorování Dubčeka jsem nikdy nepochopila.
Zatímco Töpfer je jen obyčejný prospěchář...no vlastně typický Odsák...
svoboda byl leghionář a vlastenec,ve 39padl v polsku do ruského zajetí,nebyl žádný komunista, ani agent nkvd
Generál Svoboda nebyl žádný zbabělec.!!!!
Mimořádně rozporuplná a velmi temná postava našich dějin. Pravděpodobně byl agentem KGB. Podle svědectví součastníků s KGB minimálně velmi ochotně spolupracoval. Neváhal jim vydávat čs. občany. A to ani své bývalé spolubojovníky a kamarády. Odkaz
Přesto se u nás po něm jmenují ulice:(

No označit Generála Svobodu sráčem a zbabělcem může jen hlupák
Charakter rozhodně neměl když jako nestraník v "předúnorové" vládě , hájil zájmy komunistů a pomohl jim uchopit moc.
Zírám, zírám a nechci věřit , jak někdo křiví historii této země ...hnus.
kdyby za každou lež ústa /huba/ se jim zkřivila. Za takových deset let to bude úplně předělaná historie - za tohle bojovali někteří Češi ???????
A co dotace pane herec ty se hodí že.
Samozřejmě že dotace nesmrdí . Ten hrdý herec přece žádné nepotřebuje.
Četnik se zapařenýma kou lema ani chodit v té uniformně neuměl.
Tak to jste vystihl exkluzivně.