1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

AI pracuje se souhrnem informací, nejpravděpodobnější variantou a ještě zřejmě nechápe, že má být aktivistická, jak má převracet skutečnost, aby se zalíbila progresivismu, co jsou "zakázané stereotypy".

9
Před 2 roky

Prostě realita a redakce z toho žasne 😄 Netalentované děti jsou černošské, ženy bývají častěji "zhrzelé" . Jak absolutní že Miss není černá.. ajaja.. začínáte se stereotypy VY !

13

Já tedy nevím, ale podle mě to AI (až na ty Čechy) zobrazila naprosto přesně. Takto to prostě je a je zbytečné si na něco hrát. Sami sebe se zeptejte, kdo se Vám jako první vybaví pod slovem terorista, chudé dítě bez vody atd...... Není moc o čem diskutovat.....

1
Před 2 roky

No být na fotce ze slumu bilý chlapec a u PC v kanceláři seděla černošská žena v Kanze, tak je to ok?

Před 2 roky
Tomáš Slanina

Asi má být správně *v Kangu...

Před 2 roky

I kdyz teda jestli bylo zadani: netalentovane deti a vyplivlo to ty africancata tak to je husty 🤣 asi bych se tomu zasmal a nedelal z toho clanek, ale dobre no

1
Před 2 roky

Ale vždyť stereotypy jsou založené na realitě a pravdě. Výjimky samozřejmě jsou a taky zrovna ty si nejvíc stěžují.

1
Před 2 roky

Je mi fuk, jak AI vidí jednotlivé typy lidí. Je to nebezpečnější hra, než si připouští je ji tvůrci.

Před 2 roky

Tak nevím, co nás ještě může překvapit. Za mně už ale i toto stačí. Není třeba víc.Jak ,,krásně" zneužitelné.

Před 2 roky

Zatím je to umělá inteligence, ale možná nás čeká doba politicky, genderově a jinak korektní umělé inteligence.

Před 2 roky

chudé dítě, které trpí nedostatkem pitné vody má tři nohy a vypadá, že na nich nemá palce 😄 zajímavé

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA