AI pracuje se souhrnem informací, nejpravděpodobnější variantou a ještě zřejmě nechápe, že má být aktivistická, jak má převracet skutečnost, aby se zalíbila progresivismu, co jsou "zakázané stereotypy".
Prostě realita a redakce z toho žasne 😄 Netalentované děti jsou černošské, ženy bývají častěji "zhrzelé" . Jak absolutní že Miss není černá.. ajaja.. začínáte se stereotypy VY !
Já tedy nevím, ale podle mě to AI (až na ty Čechy) zobrazila naprosto přesně. Takto to prostě je a je zbytečné si na něco hrát. Sami sebe se zeptejte, kdo se Vám jako první vybaví pod slovem terorista, chudé dítě bez vody atd...... Není moc o čem diskutovat.....
No být na fotce ze slumu bilý chlapec a u PC v kanceláři seděla černošská žena v Kanze, tak je to ok?
Asi má být správně *v Kangu...
I kdyz teda jestli bylo zadani: netalentovane deti a vyplivlo to ty africancata tak to je husty 🤣 asi bych se tomu zasmal a nedelal z toho clanek, ale dobre no
Ale vždyť stereotypy jsou založené na realitě a pravdě. Výjimky samozřejmě jsou a taky zrovna ty si nejvíc stěžují.
Je mi fuk, jak AI vidí jednotlivé typy lidí. Je to nebezpečnější hra, než si připouští je ji tvůrci.
Tak nevím, co nás ještě může překvapit. Za mně už ale i toto stačí. Není třeba víc.Jak ,,krásně" zneužitelné.
Zatím je to umělá inteligence, ale možná nás čeká doba politicky, genderově a jinak korektní umělé inteligence.
chudé dítě, které trpí nedostatkem pitné vody má tři nohy a vypadá, že na nich nemá palce 😄 zajímavé