1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Já jezdím už 26 let do posledního městečka před Pulou, mám zmapovanou celou Istrii a je tam krásně.

5
Před 5 měsíci
Libor Brůček

Istrie mě léta vyhovuje i vzhledem ke vzdálenosti.Určitě se s blížící sezónou začnou množit články o drahotě, medúzách, výkalech a podobných kravinách.

Komu se tam nelíbí tak ať tam nejezdí.

6
Před 5 měsíci

A proč jezdit do Chorvatska do města, které vypadá jako v Itálii, když můžu jet do Itálie 😄

2
Před 5 měsíci

Tak to se rovná objevu Ameriky. Děkujejme.

9
Před 5 měsíci

Pula: krásné historické centrum. Bohužel, trochu to kazí nábřeží od okraje centra dále.

Rovinj: opět historická nádhera, ale přelidněná a navíc nás, jako Čechy, v restauraci ignorovali (ale už to je pár let).

Jinak za návštěvu stojí všechna městečka od Poreče k Rovinji. Zvláště večer.

4
Před 5 měsíci
Václav Kořínek

A jak věděli, že jste Češi?

3
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Já si myslím že byste mohli nechat každého vybrat kam chce jezdit on. Já bych třeba na Istrii nechtěl a mám rád Dalmácii. Nicméně vůbec nikomu nechci radit naopak jeďte na Istrii nebo na Balt.😂

1
Před 5 měsíci

Pět hodin cesty? To jako tam a zpět. A prosím Pelješac není Makarská. Pěkně lidi oblbujete. Ty dvě hodiny cesty navíc na Makarskou riviéru, mě kvůli stabilnějšímu počasí rozhodně nevytrhnou. A pak je z čeho vybírat, těch letovisek je tu několik. Každý si najde to svoje.

6
Před 5 měsíci

Rovinj je hodně přelidněná už v květnu. Ceny šílený už i před sezonou. V kempu samí Němci a když v restauraci promluvíte česky, tak se moc nepřetrhnou...

5
Před 5 měsíci
Blanka Nečasová

Si tak říkám, proč tam vlastně jezdíte? Podle vás je všechno špatně. To bych se rád zeptal vašich sousedů jaké je s váma soužití.😁

4
Před 5 měsíci

Rovinj je opravdu perla srovnatelná s Dubrovníkem...ale až také překvápko to není jelikož je v UNESCO....ale je opravdu hezčí než by člověk čekal

3
Před 5 měsíci

tak Istrie byla dlouhou dobu italske uzemi

4
Před 5 měsíci

Takový objev, to je na nobelovku nejméně!

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA