1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Naprostý souhlas. Pro mne samá pozitiva a podstatně větší pohoda a atraktivita, než se hrkat do přelidněného Chorvatska. Krásná příroda okolo umožňující i jiné aktivity, než smažení se na přeplněné pláži. Nehrozí hnusná vedra a pokud přece, je před nimi kam uniknout. Koupání neméně úžasné. Ubytování na podstatně vyšší úrovni, než v Chorvatsku. Dojezd za pár hodin bez rizika dlouhých kolon. A proti Karlovačku či Ožujsku pitelná, až skvělá piva. A ceny už srovnatelné, ne-li příznivější.

2
Před 5 měsíci

Tak s Chorvatskem to má společné ty kameny, ale srovnávat jezero s mořem, je dost odvážné.

1
Před 5 měsíci

Čistá možná je ale studená jak psí čumák. Studenou vodu nebrat!

5
Před 5 měsíci
Jaroslav Rychtecký

V létě opravdu studená není.

2
Před 5 měsíci

A je tam taky takové teplo? Pochybuju.

1
Před 5 měsíciUpraveno

Všude v rakouských jezerech je hodně studená voda i v parném létě. A je tam dost draho. Jinak vše moc pěkné, ale za koupáním v jezerech bych tam určitě nejezdila.

11
Před 5 měsíci
Ivana Prochazkova

Zkuste Attersee z jižní strany , jedno z největších rakouských jezer , ležící u dálnice Linz - Salzburg kousek od Moondsee .

Písečná pláž , voda celkem teplá a na přilehlé hoře se můžete osprchovat pod malým cca 30 - 50 metrů vysokým vodopádem , nečekejte však mohutný proud vody , spíš jen sprchu .

Nevím ale , jestli je dovoleno se tam sprchovat .

Byl jsem tam před dvaceti roky .

Před 5 měsíci

U Attersee jsem byl nejméně 15 x , voda i v létě studená. . . . . Vše velmi drahé i na české poměry. . . .

4
Před 5 měsíci
Miroslav Lhotský

Ceny s Chorvatskem už srovnatelné a voda v běžně teplém létě opravdu studená není. Naopak podstatně větší klid, menší riziko hnusných veder a nespočet možností jiných aktivit, než se jen smažit na pláži.

2
Před 5 měsíci

Miluji rakouská a korutanská jezera. Čistota ,úžasné cyklotrasy, skvělý lidé. Čím méně lidí tam bude jezdit, tím lépe :-)

4
Před 5 měsíci

Do Chorvatska bych nejela. Zkusili jste se v tom jezeře vykoupat? Je jen pro hodně otužilé.

1
Před 5 měsíci

Attersee, Rovinj, Elba, samý neznámý objev co Češi neznají.

1
Před 5 měsíci

Jezera jsou krásná,ale studená proto se tam masově nejezdí.

2
Před 5 měsíci
Mauler Milan

Opravdu nejsem žádný otužilec, ale kdykoli jsem v létě u Attersee byl, tak rozhodně nebylo studené. A bohužel se tam masově jezdí čím dál víc.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA