1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

... Jo ti Komanči ve Španělsku a jejich bezbřehá blbost.

"Zákon o klimatické změně" .... hodně mi to připomnělo britskou a francouzskou Akademii vět v 19 století, kdy prohlášením zcela vyloučili možnost že by se věci těží než vzduch mohly vznášet/létat.

Ta slavná "klimatická změna" sice řeší CO2, přičemž normy Euro 0 až Euro 7 vůbec CO2 neřeší ..... ale což když chce někdo psa bít, hůl si najde, že rudozelení Španělé.

8
Před 7 měsíci
Božena Zichová

no, normy Euro CO2 moc neřeší, to máte pravdu 😄 řeší primárně LOKÁLNÍ znečištění...

A jako tvrdý kapitalista mi řekněte, proč dává smysl, aby společnost (tedy jak lidé tak stát) dávali za léčbu komplikacích způsobených znečištěním ovzduší vysoké desítky miliard ročně jen proto, že někdo s jedničkovou ofcí f kombíku a 1,9 TDI má potřebu se promenádovat uprostřed velkého města?

Koneckonců, kouřit ve škole je už také dávno zakázáno prakticky ve všech civilizovaných státech světa...

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Bolševik nebo ekobolševik - stejné metody, stejná pakáž.

17
Před 7 měsíci
Radek Panchartek

Ekobolševik je mnohem horší!

Bolševici alespoň nechávali provoz běžet, a i přes svoji demagogickou ideologii se alespoň snažili výrobu podporovat, zatímco ekobolševici ničí dopravu, a výrobu se snaží co nejvíc udusit, takže devastace ekonomiky je mnohem rychlejší. 🙁

7
Před 7 měsíci

Už se nedá jezdit po Evropě, všude číhají pasti.

7
Před 7 měsíci
Miroslav Malus

tak si máte pořídit normální auto, které nebude otravovat sousedy 😄 koneckonců, jen v ČR nás znečištění ovzduší stojí ročně mezi 200-300 miliardami... takže pokud chceme šetřit, je jeden z nejefektivnějších způsobů řešit tento problém... a nevím jak vám, mě nebude zrovna "vadit", když kvůli potřebě šetřit se já vyhnu rakovině plic, a moje děti astmatu...

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 7 měsíci

Pokuta za pokutou. Evropa si na rychlé prachy velmi rychle zvykla.

17
Před 7 měsíci

Svoboda pohybu tímto skončila

17
Před 7 měsíci

Zase ty stejné lži a polopravdy o zákazech dieselů...

2
Před 7 měsíci

Šikana.

18
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA