1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíciUpraveno

Článek nad tímto článkem píše zas o Polsku KOUSEK od hranic ceny vleků polovička a jídla též. Kvalita stejná možná i lepší. Tedy veškerou zábavu od lyží a jiných atrakcí bydlení postavili na platech politiků a pár vyvolených úspěšných kteří nemají problém koupit byt za 18 000 000. Důkazem je ,že když si vezmete 1500 Kč do baru nemusíte mít obavu ,že se moc opijete. Myslejí to dobře chrání zdraví občana a rádi pomáhají doplatí exekuce za chudé přidají jim na bydlení v nájmech které stejně někteří neplatí. Ovšem s peněz občanů. Super. Co s tím asi méně krást a méně rozdávat platit za lajdáka exekuce proč.

1
Před 8 měsíci

Ten clanek je nesmysl od A-Z. Nevim, kde autor koupil permanentku pro celou rodinu za 69€, loni v lednu a v tydnu jsem platil za 2hodinou kartu koupenou na kase 48€. O vikendech a zejmena pri peknem pocasi je Hochficht zahlceny, fronty na Hochfichtbahn pripominaji pomery ve Spindlu nebo v Rokytnici n/J. ze 70. let, a to ani nemusi byt prazdniny. Hochficht nikdy vice.

Před 8 měsíci

Můžu jedině souhlasit 👍 nejlepší středisko na krátkodobé ⛷️ v republice 😂 na týdenní ⛷️ jedině Francouzské Alpy 😉

Před 8 měsíci
Tomáš Volek

Pro mě jen Livigno

Před 8 měsíci

Tak Špindl je už mnoho let dobrej tak možná pro ty rádoby celebrity v kožichách...Za ty prachy radši Itálie nebo Rakousko...

3
Před 8 měsíci

Jezdil jsem do Italie. Aprica. Také jsem se domluvil česky. Jen je to dost daleko.

Před 8 měsíci

Nejezdete tam je to daleko a delali by jste nam fronty

Před 8 měsíci

Hochficht je uplne v pohode,lidi.Neblaznete...

Před 8 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 8 měsíci
Jaroslav Ptacnik

Tak ten 1km jste dojít mohl😉

Špindl je dobré lyžování, jen ty ceny občerstvení jsou přepálené

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA