Ach jo, už je to tu zase 🙁. Porovnávat 2 růzňé lokality a dělat z toho nějaký závěr je holý nesmysl. Dovolená není jen o ceně za jídlo a pití, ale o odpočinku a příjemném zážitku. Sice tam může být zadarmo a mohu být nespokojený. Bral bych tk spiš jako možnost a nikoliv tendenční članek. Docela by se mi líbilo i porovnání Albanie s Bosnou a Hercegovinou či Černou Horou. My když vloni porovnávali ceny kempu I a HR tak zvolili HR i když vycházelo dráž. Důvodem byla změna. Zkrátka nechtělo se nám znovu do I. Navíc ceny ubytováni, jídla, služeb jsou velmi proměnlivé lokalitou.... takže pojďme porovnat loňskou, letošni a příští rok cenu za lyžovačku v I v místech kde budou OH a to se budeme.divit jak.je tam.letis draho... Navíc zmiňovanou Albanii už řada lidí co jezdí na dovolenou autem už nedá. Makarská je tak strop kam se dá za rozumný čas a bez přespání bezpečně dojet.Neříkám, že níž to nejde, ale už to většina z dovolenkářů HR nedá. Navíc HR má velmi pěkné lokality a báječnou kuchyni, ale člověk nesmí moc šetřit jinak může být pak nespokojený.
Chorvatsko byla uzasna volba pred covidem a v dobe covidu, kdy se all inclusive resort pro ctyrclennou rodinu dal poridit okolo 2k EUR na tyden. Bohuzel, ty doby jsou pryc - ceny se leckde ztrojnasobily a atakuji vyse, kdy i mnohem atraktivnejsi vylet pres pul zemekoule vyjde levneji nez pobyt pod borovicemi u jiznich sousedu... skoda.
Ja bych to videl spis na Chorvatsko uz je pro negramotne. V porovnani cena/vykon je Chorvatsko davno v propadlisti dejin. Ale, porad existuje dost lidi, co jede radsi draz do Chorvatska autem a vari si tam, nez za stejnou cenu letadlem k mori s all inclusive :D
Už to zdaleka není jako dříve. Nikdo od nich nechce nic zadarmo
Byl jsem kdysi první turista když tam byla ještě válka. Jezdili jsme tam 2x za prázdniny ale uz jsme to vyměnili za Černou Horu kde to je za polovinu......cca 20€ za apartmán pro dva ......hamburger na pláži 2£ atd...
Prostě tak ale samozřejmě ať si každý jezdi kam chce
V Albanii se pripravte ze skoro nikde neberou karty a hotovost ze vsech bankomatu za tvrde poplatky.Mam revolut i wise a ve vsech bankomatech jsem platil minimalne 125 kc za vyber
Není to pravda. Byl jsem tam za poslední 4 roky 3x a z 90% jsem všude platil kartou!!!
Nevím,kdo si tyhle články obědnává,ale ceny jsou v Chorvatsku stále dobré,jsou srovnatelné s cenou u nás.A když jedu na dovolenou,tak tam nejedu proto, že bych ušetřil,chci si to užít.
Dehonestující články proti Chorvatsku tady jedou už několik let. Nevěřte tomu, sami si zjistěte, jaká je nabídka.
Jste velmi naivní a lokace, řádně je ještě jednou zvažte a věřte, že vím o čem mluvím 😔
Velký pozor na Albánii, především kde budete stavět 😱
Jezis,kez by do te Albanie vsechny zacali jezdit,aspon by zase v tom Chorv.bylo misto na plazi.
Mé přítelkyní se v Albánii stalo, že platila kartou a místo 100 Euro jí strhli 1000 !!!! naštěstí na to přišla hned. Prý omyl.A žádná omluva, nic.
Naštěstí jsme bohatí 😉