1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Polské pobřeží je opravdu moc krásné,to se musí nechat.ceny jsou taky fajn.byl jsem dvakrát na hotelu a teď dvakrát karavanem.a koupání to je jiná otázka.pokud není opravdu horké léto tak to je ledárna.treba loni jsme se ani nepokusili do vody vlézt.rok předtím ano a bylo to fajn.cekove je co vidět a zažít.

Před 6 měsíci

Každ když jede v létě na dovolenou k moři,tak se chce vykoupat v tplém moři-jednoduché.Proč asi desetitisíce,spíše statisíce poláků jezdí do Chorvatska a Itálie,když mají moře doma??Jednoznačně kvůli moři.Jih je jih,zbytečné to řešit

4
Před 6 měsíci

To myslíte vážně s tím Chorvatskem? Porovnávat moře v Chorvatsku s Baltem prostě nejde. Jestli někdo chce jezdit za levnějším jídlem, prosím. Ať si jede třeba na sever. Ale kdo chce k pořádnému moři, musí prostě na jih a ne na sever...

3
Před 6 měsíci

Nelze porovnávat, je to úplně něco jiného, jen bezmozek může porovnávat Jadran a Balt.

7
Před 6 měsíci

Chorvatsko je v létě plné Poláků,ale opravdu plné. Vždy před sezónou se píše jak je Chorvatsko už pasé a Češi tam už nejezdí,tak se ptám, jak je možné že nás tam přijede 900tisic.

4
Před 6 měsíci

Už tři roky se na Seznamu válí heslo: “Chorvatsko už netáhne” a každý rok odjede do Chorvatska 900 tis. Čechů. Trapná práce novinářů, zřejmě za prachy

5
Před 6 měsíci
Jan Khun

Ani Euro neodradilo Čechy. 😁

3
Před 6 měsíci

Koupat se v Baltu je na neopren...!(podobně ,,teplá"voda jako na Rujáně)Děkuji,nemusím mít všechno!!!🤢😏

12
Před 6 měsíci
Karel Svoboda

Přesně!! Taky jsme loni četly tyto hezké članky a už nikdy!!

Z Jugošky jsem si dovezl víno, rakii ajvar a z Polska nachlazení..

12
Před 6 měsíci

levnější bych neřekl,navíc když se někdo rád koupe tak musí být otrlý,voda něco málo přes 20 stupnů.města a památky jsou pěkné to jo..ale často chodíte v mikině....

1
Před 6 měsíci

ledové moře, studený vítr.... Nic pro mě.

1
Před 6 měsíci

Zbytečně drahé...Proč se koupat ve studeném moři? O šnorchlování ani nemluvě...Lepší je Asie...Ceny třetinové, než v Polsku...

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA