1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Jezdím do jižní Itálie každý rok, Gargano patří mezi lokality, kudy se vracíme zpátky na sever. Nejhezčí místa na Garganu jsou osada Vignanotica (odtud je myslím fotografie autora článku). Je tam od parkoviště (poplatek 10eur na celý den) asi 500 metrů pěšky až na oblázkovou pláž s křišťálové čistou vodou. Další místo je Cala della Pergola, končí tam silnice přímo u pláže mezi skalami, pak město Vieste, rezervace Foresta Umbra ve vnitrozemí a spoustu dalších míst. Kromě toho se tam dá koupit u farmářů panenský olivový olej přímo z lisu. Gargano prostě nemá chybu.

Před 6 měsíciUpraveno

Gargano je raj orchideji.jen je třeba přijet 15.4

Před 6 měsíci

Dojeli jsme ještě o cca 100 km níž, Muro Leccese, Otranto, Ugento..... 1650km z Prahy přes ČB, Linz. Nádhera, ceny poloviční oproti severu Itálie, na pláži jsme byli sami, zbytek popisuje článek.....

2
Před 6 měsíci
Honza Kucera

Tak to možná znáte i San Foca kousek od Otranta.

Před 6 měsíci

Tak na Gargánu jsem byl 1996,fakt objev nového tisíciletí! Jinak je potřeba říct, že to není "kousek" navíc, dálniční poplatky a drahé palivo... Ale,měl jsem možnost se setkat s místními, kteří nemluví italsky,ale Pescitiano,lovil jsem s nimi mušle a chobotnice,jen tak mně přibrali... Je to jiná Itálie a za ten čas a peníze navíc to určitě stojí!!!

2
Před 6 měsíci

¨"Sever Itálie zná každý" , to jsou neuvěřitelné plky !

1
Před 6 měsíci

Těch pár kilometrů je rozdíl 700 km, to absolutně nelze srovnávat!

1
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA