Je to tak jak píšete. Absolutní zmar v českém zdravotnictví. Když ti něco je, stejně čekáš měsíce na všechno nebo musíš platit, když máš ovšem z čeho. Placené kapacity jsou.
Ano, pohotovosti aspoň za tisícovku a pak budou lidi umírat před nemocnicemi, opuštěni systémem, který dávno neslouží tak, jak by měl. Zajmavé je, že deset tisíc měsíčně na zdravotním pojištění odvedené nikomu nesmrdí, ale když chceš čerpat péči je zle.. Který sedlák zabije nebo zmrzačí dojnou krávu (daňového poplatníka)?
Jak si pacient nemuze resit tyden trvajici problem jinde nez na pohotovosti..???
Co je to za hovezinu ? Je to jen otazka priority - dam prednost praci nebo zdravi..navsteve holice nebo zdravi..vyletu nebo zdravi ??
Tento komentář byl smazán uživatelem.
nemám potvrzení o hmotné nouzi, do nemocnice mne vezl kamarád když už jsem měl 24 hodin zacpaný jícen a tudíž zaplatil 90 Kč poplatek. Operace jícnu byl problém - já to bez uspáním nesnáším, ale povedlo se. Ještě větší problém byl vysvětlit, co mi je na příjmu a kdo mne přivezl. Ještě štěstí, že jsem nedýchal (jsem astmatik) a tak jsem byl alespoň hospitalizován 3 dny s kovidem. Řešit to přes obvoďáka, tak asi ještě sedím na chodbě. Tvrdím, že kus viny mají i pacienti - pravda, zlomená noha bolící zub jsou mimo diskusi, ale větší vina je špatná organizace ve špitále>